Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg steeds een erkend raadsman of vakspecialist. De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
Forumregels
Stel hier gerust uw vraag. Alle onderwerpen worden verhuisd naar een gepaste forumcategorie. Op zoek naar uw eigen post ? Die vindt u hier.
g.ve
Topic Starter
Berichten: 1
Juridisch actief: Nee

Verkeersongeval onder invloed

#1 , 1 week 1 dag geleden (15 sep 2018 16:36)

Ik heb onlangs een verkeersongeval met stoffelijke schade gehad, waarbij ik positief geblazen heb. Vervolgens heb ik drie keer een ademanalyse moeten doen met 2 verschillende alcoholtesters. De eerste gaf 0,50 aan en de tweede 0,75 (2x).

Bij het ingeven in het systeem vonden ze het type alcoholtest van de tweede niet terug, daarna besloten ze in het systeem gewoon een andere aan te duiden met als gevolg dat in mijn proces verbaal een ander merk en type staat met andere geldigheidsdatum dan in de bijlage "Resultaat ademanalyse".

Mijn vraag is nu, of het wel zeker is dat ik 0,75 mg/l had in plaats van 0,50 mg/l en of dit wel geldig is?

Alvast bedankt.

Reclame

Terug naar “Stel een vraag”