Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg steeds een erkend raadsman of vakspecialist. De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
Forumregels
Stel hier gerust uw vraag. Alle onderwerpen worden verhuisd naar een gepaste forumcategorie. Op zoek naar uw eigen post ? Die vindt u hier.
Mi Sueno
Topic Starter
Berichten: 160

Notariële volmacht

#1 , 1 week 2 dagen geleden (12 jul 2018 18:54)

Kan ik mij via een notariële volmacht door mijn echtgenote laten vertegenwoordigen bij de notaris tijdens een gerechtelijke vereffening verdeling?

Ik heb een advocaat maar die zegt dat ik steeds aanwezig moet zijn, betreffende de deelakkoorden als die er zijn,en zij niet voor mij mag beslissen.

Ik zou graag willen dat mijn echtgenote dit wel kan doen voor me.

wanton
Berichten: 8612
Locatie: HEIST , bij-den-berg

#2 , 1 week 2 dagen geleden (12 jul 2018 19:57)

U moet bij een notaris zijn om die verdeling af te handelen? Vraag die notaris of hij daarmee akkoord gaat. Misschien kan hij alles regelen.
Ik heb gisteren gezien , ik ken morgen!
Toet-anch-Amon

Mi Sueno
Topic Starter
Berichten: 160

#3 , 1 week 2 dagen geleden (12 jul 2018 20:37)

Ja de notaris die door de rechtbank is aangesteld.

Ik vrees dat ikzelf mijn geduld met mijn broer aan het verliezen ben. Ik sta bol van stress, hoge bloeddruk en kan niet meer tegen de leugens. En vermits de advocaat geen beslissingen zonder mij mag nemen.. dacht ik... als mijn echtgenote het overnemen en mijn beslissingen of vragen weet zij toch.. ..

Reclame

Terug naar “Stel een vraag”