student op appartement

psgvssbs
Topic Starter
Berichten: 1
Juridisch actief: Nee

student op appartement

#1 , 16 aug 2019 12:05

Beste,
Onze zoon zit op een appartement in Gent. Hij studeerde af en zoekt werk. Een dag in de week volgt hij een postgraduaat. Doen wij er beter aan hem daar te domiciliëren ? Wat zijn de voor- en nadelen hiervan ? Kindergeld vervalt ..., tweede verblijftaks vervalt, ... zijn er zaken waar wij rekening moeten/kunnen mee houden ? Graag enige feedback.

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Torenhoge juridische kosten vermijden? Kies dan voor de online juridische dienstverlening van Jureca. Je bespaart er tijd en geld dankzij telefonisch advies, automatische documenten en vele andere juridische diensten aan een vaste prijs. Gratis bijstand voor alle verkeersovertredingen en misdaden. Op zoek naar een advocaat? Ontvang vrijblijvend een offerte voor jouw juridische situatie – zowel ondernemers als particulieren. of bel direct met een specialist op het nummer 0904 69 400 voor een eerste antwoord op uw vraag.
Didymus
Berichten: 1919

#2 , 16 aug 2019 12:07

Hoeveel studiepunten neemt hij op? Gent weigert nog steeds om studenten die nog financiële en affectieve banden hebben met hun gezin in de stad te domiciliëren.
"sowieso" schrijf je zo.

LennieK
Berichten: 1201
Juridisch actief: Nee

#3 , 21 aug 2019 10:57

Huurt hij? Een contract voor hoofdverblijfplaats of voor studentenhuisvesting?

Reclame

Terug naar “Administratief recht”