broer weigert het ouderlijke huis te verlaten

malek001
Topic Starter
Berichten: 12
Juridisch actief: Nee

broer weigert het ouderlijke huis te verlaten

#1 , 1 jaar 1 week geleden (11 mar 2018 21:52)

Hallo,
mijn beide ouders zijn sinds 7 en 3 jaar overleden, en hebben een gebouw met twee woonst achtergelaten, waarvan één bewoond is door mijn broertje en zijn gezin, nu is het zo sinds het overlijden van onze vader 3 jaar geleden, zijn we allemaal naar de notaris geweest om te tekenen zodat beide woningen verkocht worden.
Nu wilt deze broertje niet weggaan van het huis, we hebben hem nu 3 jaar lang verzocht om een ander huis te gaan zoeken maar dat wilt hij niet, we hebben hem de kans gegeven om dat huis te kopen en dat weigert hij ook, we hebben hem een huurhuis aangeboden vaan 500 euro huur, maar dat vond hij veel te duur, intussen stapelen de schulden van het huis zich op zoals vb de onroerende belasting die al 3 jaar niet betaald werd, schulden van de ziekenhuizen enz.... maar deze worden allemaal door hem naar de notaris afgegeven,
deze broertje heeft al 23 jaar in deze huis gewoond zonder 1 cent aan huur te betalen, onderhoud het huis niet, waarbij het huis bijna in een vervalen staat terecht is gekomen?
Nu is mijn vraag welke optie heb ik om hem te dwingen het huis te verlaten.
Bij voorbaat dank

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Niet direct geholpen op het forum? Kijk even op Jureca.be voor snel en betaalbaar juridisch advies. of bel gratis onze helpdesk (09/32.00.065) voor een eerste antwoord op uw vraag.
Franciscus
Berichten: 32107

#2 , 1 jaar 1 week geleden (11 mar 2018 23:04)

Openbare verkoop.
Niemand wordt verplicht in onverdeeldheid te blijven.

Reclame

Terug naar “Erfrecht & Schenkingen”