Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Indien u hiernaar op zoek bent, raadpleeg Jureca De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
larbi1
Topic Starter
Berichten: 1
Juridisch actief: Nee

conclusie besluit

#1 , 9 maand 1 week geleden (06 mar 2018 13:43)

Hallo,

Mijn huurder weigert huurindexatie te accepteren. Ik ben een zaak gestart bij de vrederechter. Bij de eerste zitting heeft de vrederechter beslist dat de zaak naar de rol wordt verwezen omdat ik de vrouw van de huurder vergeten ben aan te geven. Dit heb ik alsnog verbetert en middels een brief een nieuwe datum aangevraagd voor een nieuwe zitting. Ik heb inmiddels een brief van de rechtbank ontvangen met een datum wanneer de verweerder zijn conclusies dient inte leveren en mij ook te kopieren en na 1 maand dien ik hetzelfde te doen en na 1 maand dient verweerder zijn synthese conclusie in te leveren.

Nu mijn vragen:

- De termijn van de conclusie van de verweerder is al 2 weken vertreken en ik heb niets ontvangen. Ik heb de rechtbank per email geinformeerd maar die geven aan dat ze zich niet met de zaak moegen bemoeien. Moet ik iets doen richting de verweerder om alsnog zijn conclusies te sturen?

- Mijn termijn voor mijn conclusie is over een week. Wat voor wetsartikelen etc dient in de conculsies vermeld te worden ?
- Moet ik gewoon mijn eis voor acceptatie van huurindexatie herhalen met het laatste huur achterstand?

Reclame

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Heb je nog bijkomende vragen? Kijk even op Jureca.be voor snel & betaalbaar juridisch advies!

Terug naar “Procedure, Spelers & Instellingen”