FRANSE FACTUREN OP ROL IN GENT

annadg
Topic Starter
Berichten: 1
Juridisch actief: Nee

FRANSE FACTUREN OP ROL IN GENT

#1 , 26 jun 2019 15:01

Dagvaarding moet op rol gezet worden in Gent na betekening van de dagvaarding in Wallonië maar i.p.v. op name van de facturen in ontwerp van dagvaarding heeft advocaat kopies meegestuurd van alle facturen. Deze facturen zijn weliswaar in het frans. Zal de rechtbank deze facturen aanvaarden op mee op rol te zetten of is een vertaling vereist?

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Torenhoge juridische kosten vermijden? Kies dan voor de online juridische dienstverlening van Jureca. Je bespaart er tijd en geld dankzij telefonisch advies, automatische documenten en vele andere juridische diensten aan een vaste prijs. Gratis bijstand voor alle verkeersovertredingen en misdaden. Op zoek naar een advocaat? Ontvang vrijblijvend een offerte voor jouw juridische situatie – zowel ondernemers als particulieren. of bel direct met een specialist op het nummer 0904 69 400 voor een eerste antwoord op uw vraag.
scorpioen
Berichten: 8573
Juridisch actief: Nee

#2 , 26 jun 2019 23:30

De rechter die de neergelegde stukken niet verstaat omdat deze niet in het Nederlands opgesteld zijn kan aan de partij vragen een vertaling neer te leggen. Als de rechter van oordeel is dat hij de stukken wel verstaat (wat voor in het Frans opgestelde stukken toch wel zou mogen) dan vraagt hij geen vertaling en houdt rekening met de stukken.

Reclame

Terug naar “Procedure, Spelers & Instellingen”