ladders inkijk

Katje27A
Topic Starter
Berichten: 2
Juridisch actief: Nee

ladders inkijk

#1 , 05 feb 2024 10:35

We zijn verhuisd,sinds een paar jaar , achter onze tuin is er een strook land die behoord tot een buur 2 huizen verder .
Sinds we hier komen wonen , begluurd die man ons ,
Er staan 5 ladders strategisch opgesteld om te gluren , er staan 2 fruit bomen 2 meter van onze omheining hij laat die ladders tegen die bomen ook staan dag en nacht , Soms gebruikt Hij onze de omheining om zijn ladders tegen te zetten .
Deze omheining hebben we op onze eigendom gezet en zelf betaald .
We hebben vriendelijk meermaals gevraagd die ladders weg te doen ,
Aangezien het aanleiding geeft tot inklimming en huisvrede breuk als we niet thuis zijn ,
Of ladders ter beschikking steld aan dieven -
Voelen we ons niet veilig .
Maar er is ook constante inbreuk op de privacy en constant gluren in de zomer.
De politie van dit dorp zijn goede vrienden van die meneer waar we gaan wonen zijn ,
Ze weigeren een vaststelling te doen , volgens hun : "heeft het ook geen zin - iets te ondernemen - fotograferen als meneer op zijn ladders staat mag niet ? "want dat is tegen het portretrecht? " en kan je niet bewijzen wat hij aan het doen is ?
en dan moet je nog bewijzen dat hij aan het gluren is en niet aan het snoeien -
Met cameras filmen mag ook niet als hij staat te gluren - want je mag enkel je eigendom filmen?
Inbreuk op het goederen recht gaat ook niet want meneer staat zogezegd te snoeien ?
Hij weet precies waar onze cameras staan opgesteld - die ladders staan er het ganse jaar ?
Hij beweerd dat het is om zijn bomen te snoeien.ook in de winter ? en om zijn boom recht te houden ? maar gaat er wel op staan ?
Snoeien gebeurd niet het fruit hangt te rotten aan de bomen wat een overlast aan vliegen en ziekte verspreiders is ?
De politie onderneemt niets ? Hij is goed bevriend met de politie beweerd hij en mag alles ?
En omdat ik een melding gemaakt heb aan de politie , begint hij ons te pesten en teroriseren met een bosmaaier geluidoverlast te bezorgen als we op teras zitten , Stankoverlast : net voor her gaat regenen gaat hij met zijn bosmaaier maaien laat het gras dan liggen zodat er stank overlast is ,
zijn kippen lopen nu ook los ,over de ganse strook hij houd zich ooh niet aan de ophok plicht , er staat een heel oud asbest hok waar die dieren zuitten hij beweerd dat het is om ons met alle middelen weg te pesten ?

Zijn okkernoten raapt hij op en laat die in de regen schimmelen aan de boom . zodat er ziekte verspreiding is .Hij gooit die naar onze eigendom ? dat zijn de eksters beweerd de politie ? We zijn bang voor inbraak aangezien de ladders het ganse jaar daar staan ?
Wat kunnen we hier tegen ondernemen , aangezien de politie zelf niets wil en kan ondernemen omdat er volgens hen geen misdrijf gepleegd is en hoe kun je dan zoiets bewijzen ?
We hebben elke dag fotos van die ladders maar men zegt dat die man het recht heeft om dagelijks iets te doen aan zijn bomen ?
OOk snachts dan ?
Bestaat er een wet- veldwet waarin duidelijk staat dat hij na gebruik de ladders moet opplooien ?Hoe kunnen we reageren ?
Laatst gewijzigd door Katje27A op 05 feb 2024 10:53, 3 keer totaal gewijzigd.

Thomas_A
Berichten: 2294
Juridisch actief: Nee

#2 , 05 feb 2024 10:45

Bent u zeker dat u geen zaken ziet die er niet zijn? U gaat echt wel ver in het uitdenken van redenen waarom uw buurman bepaalde zaken zou doen, terwijl andere oorzaken veel waarschijnlijker zijn.

Verder zou ik niet weten waarom het verboden is om een ladder in de eigen tuin te laten staan.

Katje27A
Topic Starter
Berichten: 2
Juridisch actief: Nee

#3 , 05 feb 2024 10:56

Dus die mag hier dagelijks komen gluren ? Op zijn ladder staan masturberen in de zomer als ik buiten ligt ? en als we niet thuis zijn of snachts voor inklimming dieven ladders ter beschikking stellen ? Cameras zetten mag men enkel jouw eigendom filmen met ladders zitten gluren mag wel dan ? of bent U dan ook zo een pervers pestend mannetje Tomas A dat overal komt glurenop zijn ladder ? Dan hoeft U niet te anytwoorden , Ik wens enkel juridische stappen te kunnen ondernemen tegen zulke zielige pestkoppen .

Reclame

LeenW
Berichten: 12820

#4 , 05 feb 2024 11:09

Kijk, als u hulp wil, helpt het niet als u mensen gaat beledigen. Topic afgesloten.

Terug naar “Praat café”