garages: verklaring woord 'bedongen' in onderstaande tekst.

vrijwilliger
Topic Starter
Berichten: 54

garages: verklaring woord 'bedongen' in onderstaande tekst.

#1 , 4 jaar 11 maand geleden (05 okt 2014 12:54)

Verder wordt alhier 'bedongen' dat, de konstrukties gemeenschappelijk zijn per strook, meer bepaald: de muren en tussenmuren met inbegrip van de funderingen, gemeenschappelijke dakbedekking, licht- en luchtscheppingen, leidingen en in het algemeen alle delen dienende tot gemeenschappelijk gebruik per strook. Aldus zal de eigenaar van elke garage instaan voor het onderhoud en de herstellingen van het dak en de wateraflopen van het betrokken garagegebouw en andere gemeenschappelijke delen, en dit in verhouding van zijn garage tot het totaal aantal garages in elk respectievelijk garagegebouw. Dit betekent:
voor garage 24, 25 en 30 elk voor één derde deel.

Graag verklaring voor het woord bedongen.
Moet ik hier uit besluiten dat problemen moeten afgehandeld worden tussen de drie bovengenoemde nummers of is dit voor de ganse VME 67 garages in totaal.

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Niet direct geholpen op het forum? Kijk even op Jureca.be voor snel en betaalbaar juridisch advies. of bel direct met een specialist op het nummer 0904 69 400 voor een eerste antwoord op uw vraag.
roharro
Berichten: 13439
Juridisch actief: Ja
Locatie: Plopsaland

#2 , 4 jaar 11 maand geleden (05 okt 2014 13:18)

bedongen= bij overeenkomst bepaald
Iedere wijze uil is ooit een uilskuiken geweest.

j.demoor
Berichten: 10360

#3 , 4 jaar 11 maand geleden (07 okt 2014 10:51)

‘beding[clause],bepaling in een contract,die een verbintenis van een of beide contractspartijen doet ontstaan...’((DIRIX,E.,e.a.,De Valks Juridisch Woordenboek 2001,p.38).
Ga naar Belgische wetgeving in JUSTEL-databanken van Belgisch Staatsblad. Klik voor WetBOEKEN achter ’Juridische aard’. Op afkondigingsdatum vindt u de overige akten. Inzake FEDERALE fiscale wetgeving zie http://www.fisconetplus.be/

Reclame

Terug naar “Woordenboek”