Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg steeds een erkend raadsman of vakspecialist. De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
bambipower
Berichten: 607

Re: website offline halen

#16 , 4 jaar 1 maand geleden (04 sep 2014 07:16)

gewoon laten zoals het nu is.... tis niet omdat hij een scriptje heeft upgeload en een theme heeft ingevoegd, dat het zijn website is.

Kan best dat hij er wat werk ingestoken heeft, maar zal al bij al wel meevallen. Ik ben al jaren delegee van een jeugdploeg.... moet ook af en toe goaltjes zetten. Maar dat wil dan niet zeggen dat de voetbalvelden van mij zijn.

Tsunami
Berichten: 176
Locatie: Brussel, België

#17 , 4 jaar 1 maand geleden (04 sep 2014 18:59)

Even een nuance: de domeinnaam en de website kunnen verschillende eigenaars hebben. Iemand kan eender welk domein.be registreren en de website (plus de inhoud daarvan) overlaten aan een andere persoon. De persoon is dan eigenaar van alle inhoud die hij heeft gecreëerd voor de website, maar de domeinnaam staat daar los van.

Reclame

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Heb je nog bijkomende vragen? Kijk even op Jureca.be voor snel & betaalbaar juridisch advies!

Terug naar “Actuele Thema's”