HORECA

Thomas Morus
Berichten: 3521
Juridisch actief: Nee
Locatie: Utopia

Re: HORECA

#31 , 06 jul 2020 23:04

De regering zou tijdelijk moeten vervangen worden door een regering van experten en technocraten (die na afloop verantwoording aflegt aan het parlement). De politici en met name de regering(en) kunnen het niet (of willen het niet kunnen).
Zachte heelmeesters maken lelijke wonden.

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Ben je op zoek naar een gespecialiseerde advocaat? Jureca helpt jou aan de juiste advocaat. Klik hier voor een gratis intake.
mbbs1024
Berichten: 347

#32 , 06 jul 2020 23:31

men had het aanvankelijk over kudde immuniteit, en het virus gaat allicht niet meer weg, waarom dan niet van uitgaan dat je het toch krijgt en er voor zorgen dat er terug wat besmettingen bijkomen tot op een aanvaardbaar peil voor de ziekenhuizen. als hier in de winkels een mondmasker verplicht wordt, fiets ik nog liever 30km (en terug is 60km) tot in nederland om daar te gaan winkelen, en is nog goedkoper ook.
Tamelijk egoistisch standpunt, bovendien zal je van 30 minuutjes een mondmasker op te doen niet doodvallen, maar wel mogelijk een aantal mensen gaan besmetten als je zelf zonder het te weten besmet bent.
Besluit, het is door mensen met jouw instelling dat het virus vrij spel krijgt, met mogelijk een aantal extra doden als gevolg.

de reden
Berichten: 2916
Juridisch actief: Nee

#33 , 07 jul 2020 10:00

Moderator: Het is niet de bedoeling dat we hier zelfverzonnen medische theorieën gaan bespreken. Over de Horeca is alles gezegd, dus hier mag een slotje op.
Deze inlichtingen zijn louter informatief en onder alle voorbehoud. Er kunnen geen rechten aan verbonden worden

Reclame

Terug naar “Actuele Thema's”