Schadegeval verzekering

Katrienpr
Topic Starter
Berichten: 2
Juridisch actief: Nee

Schadegeval verzekering

#1 , 10 maand 1 week geleden (26 jan 2019 09:50)

Beste,

Wij hebben 5 jaar geleden een nieuwbouwwoning gezet met een gietvloer. Nu juli 2016 is onze regenwaterput(10.000l) binnen leeggelopen waardoor die begon te blazen. Voor dit schadegeval zijn we verzekerd door brandverzekering. Wij zelf hebben 4 offertes binnengebracht waaruit bleek dat alle vloer moest worden opgebroken worden. Expert ging niet akkoord door te hoge kost. Hij is zelf met een firma gekomen die beweerde dit te kunnen oplossen door verluchtingsgaten te maken zodat chape kon uitdrogen. Na een aantal weken bleek dat dit in de bergruimte niet voldoende was en moest worden opgebroken worden extra kost betaalde verzekering. Nu zouden ze voorbije week begonnen zijn met herstel van vloer maar toen bleek al snel dat ook de woonruimte niet droog genoeg was. Dit moest ook uitgebroken worden en verzekering betaald weer de kost. Dit hebben ze uitgebroken maar dezelfde firma heeft geen voorzorgsmaatregelen genomen waardoor heel de woning onder stof zat en ook alle materialen zoals kleding enz. De firma is hiervoor in gebreke gesteld en wij zijn vetrouwen in firma kwijt. Wij zouden graag een andere firma aanstellen voor de werkzaamheden die nog moeten gebeuren. Verzekering wil hier niet in mee wat kunnen wij hieraan doen? Want er zijn ook naar de firma al voorschotten betaald

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Niet direct geholpen op het forum? Kijk even op Jureca.be voor snel en betaalbaar juridisch advies. of bel direct met een specialist op het nummer 0904 69 400 voor een eerste antwoord op uw vraag.
denlowie
Berichten: 14670
Juridisch actief: Nee

#2 , 10 maand 1 week geleden (26 jan 2019 11:12)

Ik vrees dat je dan zelf zal opdraaien voor de kosten van de andere firma !

Men kan zomaar niet veranderen van firma zoals men van hemd veranderd.
Als er één deur dicht gaat, gaat er een andere open.

Katrienpr
Topic Starter
Berichten: 2
Juridisch actief: Nee

#3 , 10 maand 1 week geleden (27 jan 2019 19:36)

Wij veranderen niet van firma zoals je van hemd veranderd voor alle duidelijkheid!!! Wij zouden willen veranderen omdat er een fout door expert gemaakt is dus verzekering en de uitvoerende firma. Laat duidelijk zijn dat dit geen pretje is!!!

Reclame

Terug naar “Algemeen”