waterschade

EC3500
Topic Starter
Berichten: 2
Juridisch actief: Nee

waterschade

#1 , 5 maand 1 week geleden (02 jul 2019 11:55)

Beste,

Onlangs moesten we ons volledige dak vervangen.
De dakwerkers hebben echter het dak onvoldoende toegedekt tijdens een stevige regenbui. Hierdoor is er heel veel water in onze woning gelopen van leefruimte tot kelder.
Kort samengevat; er is een expert van onze verzekering komen kijken en onze woning is 2 maanden onbewoonbaar verklaard. Er moesten bouwdrogers staan en de andere werken liepen vertraging op. Ook zijn er tijdens de werken nog andere zaken beschadigd geraakt.

Normaal gezien kwam er vorige week een expert van de tegenpartij voor een tegenexpertise. Wij namen hiervoor een halve dag verlof, maar er kwam geen expert opdagen en deze afspraak werd uitgesteld.

Intussen wonen we in een huurwoning tijdelijk. We zijn moeten verhuizen met 2 kindjes last minute. We dienen nu ook elke dag een veel grotere afstand af te leggen naar ons werk. Voor de herstellingen moeten we veel offertes opvragen en steken we hier ook veel tijd in.

Graag hadden we geweten of we ook een vergoeding kunnen vragen voor al de tijd en energie die we moeten steken in dit alles. Ook heeft dit een grote impact gehad op ons. Dit zowel op emotioneel, relationeel en werkgebied.


Alvast bedankt voor uw antwoord.

MVG
EC3500

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Niet direct geholpen op het forum? Kijk even op Jureca.be voor snel en betaalbaar juridisch advies. of bel direct met een specialist op het nummer 0904 69 400 voor een eerste antwoord op uw vraag.
mava105
Berichten: 18483
Juridisch actief: Nee
Locatie: Regio Leuven

#2 , 5 maand 1 week geleden (02 jul 2019 12:16)

Je kan best ALLE kosten opgeven bij een claim. ( met bewijsstukken) Ze kunnen altijd schrappen of verminderen .

EC3500
Topic Starter
Berichten: 2
Juridisch actief: Nee

#3 , 5 maand 1 week geleden (02 jul 2019 13:03)

Kan er ook een emotionele schadevergoeding worden gevraagd?

Reclame

bosprocureur
Berichten: 4368

#4 , 5 maand 1 week geleden (02 jul 2019 13:27)

:D :D

Vragen staat altijd vrij natuurlijk, krijgen ?

Hebt u geen bijstand van uw verzekering? Makelaar ?

Als dit langs uw brandverzekering loopt, hebt u alleszins recht op vergoeding, aan nieuwwaarde, van hetgeen beschadigd werd,+ vergoeding van alle bedachtzaam gemaakte kosten.

Afhankelijk van de grootte van de schade, kan het interessant zijn om een tegenexpert te voorzien, indien gedekt door uw eigen verzekering.

Terug naar “Algemeen”