Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Indien u hiernaar op zoek bent, raadpleeg Jureca De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
sieglinde
Topic Starter
Berichten: 7

Tattooshop

#1 , 5 maand 3 weken geleden (14 jun 2018 17:29)

Geachte,

Volgende situatie doet zich voor.
Ex en ik gaan uit elkaar. Ik ga elders wonen, hij blijft in het huis wonen. Ben nog mede-eigenaar. Co ouderschap over 2 kinderen.

Ex beslist in de woonkamer een tattooshop te beginnen. Gebruikt de vitrinekast om alle naalden en gevaarlijk materiaal op te bergen en af te sluiten.
Ex heeft geen vergunning om te tattoeren.In de woonkamer is geen stromend water of een deur die kan afgesloten worden. Beweert wel ingeschreven te zijn voor een cursus. Is ook in orde met zijn onderneming in kbo. (heeft ook eenmanszaak als schilder/aannemer)

Ik maak me zorgen om de veiligheid van de kinderen. Hij beweert enkel te tattoeren als ze in bed liggen of bij mij zijn. De kinderen kijken tv in dezelfde ruimte.
Kan ik de FOD Volksgezondheid vragen om dit te onderzoeken zodat ik gerust ben?

Kan hij zomaar een tatoooshop beginnen in een huis waarvan ik nog mede eigenaar ben?

groetjes

Reclame

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Heb je nog bijkomende vragen? Kijk even op Jureca.be voor snel & betaalbaar juridisch advies!

Terug naar “Handelspraktijken”