Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg steeds een erkend raadsman of vakspecialist. De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
renee444
Topic Starter
Berichten: 41

Syndicus treauzelt met plannen werken die beslist zijn

#1 , 5 jaar 4 maand geleden (08 jun 2013 21:29)

Ik bezit een gelijkvloers in een mede-eigendom, die commercieel verhuurd is.
In 2011 heb ik melding gemaakt aan de syndicus van problemen met opstijgend vocht.

Tijdens de laatste vergadering van mede-eigenaars (02/2013) is er beslist de nodige werken uit te voeren en welk bedrijf dit zou mogen doen (kosten +/- 2000 EUR).

Deze werken kunnen enkel uitgevoerd worden tijdens de jaarlijste sluiting van mijn huurder (1 maal per jaar in de zomer). Ik dring nu al weken aan bij de syndicus om de datum vast te leggen, ik ben bang dat binnenkort het gekozen bedrijf geen beschikbaarheid meer zal hebben in die periode.

Wat kan ik doen? Ingebrekestellen? Bvb. 2 weken geven om de datum vast te leggen, maar waarmee kan ik dreigen als hij dit niet doet. En wie in gebreke stellen, de syndicus of de VME (die mijn inziens niet veel ten laste gelegd kan worden).

Reclame

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Heb je nog bijkomende vragen? Kijk even op Jureca.be voor snel & betaalbaar juridisch advies!

Terug naar “Mede-eigendom & Nabuurschap”