Lawaai en schimmel naburig appartement

kiara
Topic Starter
Berichten: 19

Lawaai en schimmel naburig appartement

#1 , 5 jaar 9 maand geleden (23 mei 2013 11:55)

Beste,

Wij bezitten een appartement waaronder bergingen en een appartement boven en naast ons.
In de bergingen onder ons is een elektrisch apparaat aanwezig die constant zit te zoemen maar luid te zoemen, waarschijnlijk al een vrij oud apparaat.
Wij kunnen bijgevolg al weken niet slapen, wij contacteerden de syndicus al verschillende malen zonder gevolg.
Boven ons is er een waterprobleem, de badkamer bevindt zich boven mijn kamer en de schimmel begint op mijn plafond te groeien evenals op het plafond van de toilet ernaast.
Dit viel reeds eerder voor, toen werden buizen gerepareerd die bij origine niet goed aaneen werden gezet, ook voor dit nieuw vochtprobleem contacteerden wij de syndicus meerdere malen zonder gevolg. wij laten constant de ramen openstaan om dit toch wat te beperken.
Wij wensen geen grote problemen te maken en naar de rechtbank of zo te gaan, is er nog een andere oplossing waar wij terecht kunnen buiten de eigenaar/huurder of syndicus die wij allemaal al gecontacteerd hebben.

Bedankt!

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Niet direct geholpen op het forum? Kijk even op Jureca.be voor snel en betaalbaar juridisch advies. of bel gratis onze helpdesk (09/32.00.065) voor een eerste antwoord op uw vraag.
mava105
Berichten: 16959
Juridisch actief: Nee
Locatie: Regio Leuven

#2 , 5 jaar 9 maand geleden (23 mei 2013 12:41)

Heb je dit al gedaan via een aangetekende ingebrekestelling? Contacteren voor dergelijke zaken doe je niet snel even via SMS of telefoontje, maar steeds via brief, en best aangetekend. Anders sta je zwak.

Reclame

Terug naar “Mede-eigendom & Nabuurschap”