Tuin nog niet opgeleverd gebouw

engeltje2550
Topic Starter
Berichten: 36

Tuin nog niet opgeleverd gebouw

#1 , 3 maand 4 weken geleden (07 aug 2019 18:11)

Ik heb een app in opbouw gekocht, vermoedelijke oplevering Dec. Het domein bestaat uit 3 gebouwen, waarvan 2 reeds bewoond, en de laatste dus in dec voorzien wordt. De tuin is ondertussen aangelegd en voorlopig opgeleverd. Nu krijg ik met een andere koper de opmerking dat de tuin verdort bij gebrek aan water rondom ons gebouw en worden wij verplicht door de eigenaars van de 2 andere gebouwen om regelmatig de beplanting te begieten ( onderhoud gebeurd extern, de begieting vd planten aan de 2 andrre gebouwen gebeurt door de bewoners vd gebouwen). Gezien er nog geen voorlopige oplevering is gebeurd vh gebouw, gaan wij ervan uit dat de verantwoordelijkheid bij de promotor ligt. We hebben geen water aan ons gebouw en niemand woont er om regelmatig te gieten. Wie is hier verantwoordelijk? Ik neem aan dat wij daar niets mogen doen zolang we niet officieel eigenaar zijn?

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Niet direct geholpen op het forum? Kijk even op Jureca.be voor snel en betaalbaar juridisch advies. of bel direct met een specialist op het nummer 0904 69 400 voor een eerste antwoord op uw vraag.
mava105
Berichten: 18474
Juridisch actief: Nee
Locatie: Regio Leuven

#2 , 3 maand 4 weken geleden (07 aug 2019 19:49)

Voor zover dat planten gieten met drinkwater door de betreffende gemeente nog wordt toegelaten. Kunnen strenge boetes op staan.

Reclame

Terug naar “Mede-eigendom & Nabuurschap”