Firma van meters cv en water laat ons in de steek

Lowieken
Topic Starter
Berichten: 3

Firma van meters cv en water laat ons in de steek

#1 , 08 nov 2021 10:11

Ik ben eigenaar en woon op een appartement in een gebouw van 12 appartementen. aangezien er maar één ketel is voor de verwarming zijn er meters op de radiatoren geplaatst (electronisch) door de firma X.
Deze firma heeft çonjuiste afrekeningen opgemaakt en verkeerde gegevens gebruikt. Onze jaarlijkse afrekening kan aldus niet doorgaan.Diverse telefoons met het bedrijf, alsmede verschillende mail lossen helemaal niets op. De laatste mail van X aan ons dateert van 22 oktober. DE verantwoordelijke voor de opnames schrift me dat ze nog dezelfde dag de juiste afrekening per mail zal laten geworden en op maandag 25 oktober de afrekening per post. Resultaat : weer noppes. Hoe kunnen wij die firma in gebreke stellen? Door hun nalatigheid is er nu een bewoner dewelke volledig gratis stookt, en dienen de 11 anderen de rekening van die bewoner (hij kan hier zelf ook niets aan verhelpen). te betalen. Dit is pas een echte ramp!!
Alvast bedankt voor een snel antwoord.

Oude Belg
Berichten: 3165

#2 , 08 nov 2021 11:32

Diverse telefoons met het bedrijf, alsmede verschillende mail lossen helemaal niets op. De laatste mail van X aan ons dateert van 22 oktober.
Telefoneren, mailen, sms-en, whatsappen,... U moet de firma in gebreke stellen en eisen dat dit wordt rechtgezet binnen een redelijke termijn. Uiteraard doet u dit per aangetekende brief, zoals het hoort.
Waarom geen aangetekende zending als dat nodig is? "Ik heb geappt, gebeld, gezegd, gemaild, facegeboekt, met krijt op het voetpad geschreven.... " Neem pen en papier en schrijf!

mava105
Berichten: 20918
Juridisch actief: Nee
Locatie: Regio Leuven

#3 , 08 nov 2021 11:51

Is hier al enkel honderden keren herhaald. STEEDS aangetekend en niet al die andere rommel zoals telefoon, gsm, sms, fb, ............... die tegenwoordig op de markt is.

Reclame

bambipower
Berichten: 926

#4 , 18 nov 2021 13:27

Als het gaat over txxxxm dan geven ze enkel verantwoording aan degene die het contract heeft met hun.
Dus niet aan huurders, of andere gebruikers.

Terug naar “Mede-eigendom & Nabuurschap”