Verstoring woongenot

CHS
Topic Starter
Berichten: 1
Juridisch actief: Nee

Verstoring woongenot

#1 , 15 mei 2019 16:17

Graag advies.

Ik huur een appartement met een vrij uitzicht op de tuin. Er staan een aantal garages van de bewoners en er zijn vrije parkeerplaatsen voor bezoek.
Tot mij, en de andere bewoners haar verbazing, kwamen er zonder geïnformeerd te zijn, overal borden te staan van een autohandelaar. Alle parkeerhavens waren nu van deze autohandelaar en binnen een aantal uur stond het ook vol met vreemde auto's. Dagelijks komen er nu vreemde mensen en auto's op het terrein en dit verstoord mijn woongenot. Vandaag hoorde ik dat er zelfs camera's geplaatst zouden worden.

Ik voel me niet meer op mijn gemak en wil zo snel mogelijk weg maar ik heb een huur opzeg van 3 maanden. Wat zijn mijn rechten nu dat mijn woongenot niet meer is wat het was. Hoe kan ik zo snel mogelijk hier vertrekken zonder dat ik financieel hierop afgerekend wordt.

Groet,

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Ben je op zoek naar een gespecialiseerde advocaat? Jureca helpt jou aan de juiste advocaat. Klik hier voor een gratis intake.
mava105
Berichten: 19235
Juridisch actief: Nee
Locatie: Regio Leuven

#2 , 15 mei 2019 18:07

Is er een syndicus? Mogelijks heeft die autohandelaar al die plaatsen gehuurd? Is er dan nooit hierover gepraat geweest op een AV
.

Reclame

Terug naar “Huren”