Waterschade

workingmum
Topic Starter
Berichten: 106

Waterschade

#1 , 19 apr 2017 11:27

Hoi allen,

wij hebben bijna twee jaar geleden een veranda laten bijbouwen. Nu ongeveer een jaar geleden merkten wij op dat er waterinsijpeling was (zowel boven als onderaan) en hebben dit dan ook aan de firma gemeld. Ondertussen zijn ze drie maal langs geweest om de waterschade bovenaan op te lossen en dit lijkt inderdaad eindelijk op te drogen.

De schade onderaan gingen ze twee maanden geleden ook aanpakken. Volgens hen komt dit omdat de plakkerij lager komt dan het vochtscherm en dit dus een stukje weggehaald moet worden. Staat zo ook op mail dat ze aan ons gericht hebben.
Maar plotseling horen we niets meer van hen. Ze reageren niet meer op mails en de telefoontjes komen bij de secretaresse terecht en er wordt niet meer teruggebeld.

We gaan hen nu een aangetekende brief schrijven hiervoor. Wat moeten we hier juist inzetten? Welke termijn kunnen we hen best geven om hiervoor langs te komen? En wat als ze ook hier geen antwoord op geven? Welke stappen moeten we dan ondernemen?

Groetjes,
workingmum

Reclame

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Ben je op zoek naar een gespecialiseerde advocaat? Jureca helpt jou aan de juiste advocaat. Klik hier voor een gratis intake.