Voorschot aannemer

mava105
Berichten: 17879
Juridisch actief: Nee
Locatie: Regio Leuven

Re: Voorschot aannemer

#16 , 2 maand 6 dagen geleden (12 jun 2019 20:24)

De meeste van die aannemers zijn spijtig genoeg ondertussen al op pensioen, en hebben hun zaak overgelaten of zijn gewoon gestopt.
Het is voor mij ook en zoektocht. Bij mijn recente werken waren enkel de dakdekker en de voerder bekenden van vroeger.

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Niet direct geholpen op het forum? Kijk even op Jureca.be voor snel en betaalbaar juridisch advies. of bel direct met een specialist op het nummer 0904 69 400 voor een eerste antwoord op uw vraag.
lukasi
Berichten: 151

#17 , 2 maand 5 dagen geleden (13 jun 2019 08:32)

Als zelfstandige vroeg ik ook nooit een voorschot … tot ik bij een tuinaanleg, 4 dagen voor de start van de werken, te horen kreeg dat ze iemand anders hadden die goedkoper was.
En dan spreken we over een verschil van enkele euro's ( cc 0,6% !!!)
Daar zat ik met mijn aangekochte materialen. En ja dat krijg je wel terug verkocht maar niet op 4 dagen. En begin maar om 6 weken werk terug aan te vullen met nieuwe opdrachten en je hebt personeel dat betaald moet worden.

Vanaf dan werk ik met voorschot, dan weet ik dat ze zomaar niet van gedacht veranderen en ik met nen hoop materiaal blijf zitten.

denlowie
Berichten: 14032
Juridisch actief: Nee

#18 , 2 maand 5 dagen geleden (13 jun 2019 08:42)


Vanaf dan werk ik met voorschot, dan weet ik dat ze zomaar niet van gedacht veranderen en ik met nen hoop materiaal blijf zitten.
Ik denk dat dit se laatste jaren bij al de aannemers zo is, men komt teveel tegen met consumenten die enkel aan hun eigen denken, zelfs als men een getekende offerte heeft.
Als er één deur dicht gaat, gaat er een andere open.

Reclame

Terug naar “Aanneming”