Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Indien u hiernaar op zoek bent, raadpleeg Jureca De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
VBA
Topic Starter
Berichten: 30

Uitblijven werken voorlopige oplevering

#1 , 2 maand 1 week geleden (09 okt 2018 21:31)

Dag iedereen

Ik zou jullie input kunnen gebruiken voor het volgende probleem.
Begin dit jaar hebben wij besloten in zee te gaan met een sleutel op de deur firma, waarbij de ruwbouw al stond. De voorlopige oplevering heeft plaatsgevonden eind mei. In deze voorlopige oplevering zijn er heel wat punten opgenomen, waarin de firma zich geëngageerd heeft om de openstaande punten binnen de 20 werkdagen op te lossen.

De openstaande punten zijn na deze termijn niet opgelost geraakt, dus hebben wij de firma onmiddellijk aangetekend in gebreke gesteld wat betreft deze punten, en nog enkele punten aangehaald die niet zichtbaar konden zijn tijdens de voorlopige oplevering. Wij hebben in onze brief gevraagd om binnen de week ons een timing te bezorgen van de geplande werken.

Ondertussen is er een verandering geweest van projectleider die ons op het hart heeft gedrukt dat alles in orde komt... We hebben nooit een officiële reactie gekregen op onze brief. We zijn nu weer drie maanden verder en de werken zijn nog steeds niet uitgevoerd.

We hebben dus vorige week weer een aangetekende ingebrekestelling verstuurd met de vraag tegen het einde van deze week een timing te bezorgen.

Omdat we de bui al wat voelen hangen, we het gevoel hebben dat we niet serieus worden genomen en naar onze mening de redelijke termijn reeds enige tijd verstreken is, wil ik jullie nu vragen welke volgende stappen we kunnen ondernemen.

Alvast bedankt voor jullie antwoord.

denlowie
Berichten: 11427
Juridisch actief: Nee

#2 , 2 maand 1 week geleden (10 okt 2018 08:50)

Dit word dan vrederechter, misschien eerst een bemiddeling is gratis bij de vrederechter.
Als er één deur dicht gaat, gaat er een andere open.

Reclame

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Heb je nog bijkomende vragen? Kijk even op Jureca.be voor snel & betaalbaar juridisch advies!

Terug naar “Aanneming”