psygologisch en medisch onderzoek ... einde raad !!!

ben777
Topic Starter
Berichten: 3
Juridisch actief: Nee

psygologisch en medisch onderzoek ... einde raad !!!

#1 , 12 jun 2019 23:13

beste leden ... ik moet volgende maand op psygologisch en medisch onderzoek gaan om mijn rijbewijs terug te krijgen ... ze hebben me nu een heel lange vragen lijst opgestuurd ivm met mijn verleden over drugs en alcohol en veroordelingen van de rechtbank enz enz enz ... over vanalles eigenlijk ! 
zou ik hier nu alles eerlijk op invullen of kan je hier en daar iets verzwijgen ? ik ben volledig op het goede pad en heb me helemaal herpakt op alle gebieden !! ben super goed bezig ... en voel dat ik op dit pad zeker zal blijven !!! heb echt een bladzijde omgeslagen in mijn leven !!! maar mijn verleden is een ramp geweest !!! speekseltest positief weed paar jaar geleden ... dan zware snelheidovertreding waarvoor ik nu mijn testen moet afleggen ... daarna terug speekseltest gehad postief cocaine ... en daarna tegen gehouden geweest zonder geldig rijbewijs ( wegens deze testen dat ik nu ga afleggen ... had op dat ogenblik niet de financiele mogelijkheden om deze testen af te leggen ... mijn straf van 3 maand was al voorbij maar moest testen nog afleggen ) en heb positief geblazen !!! zou ik dit nu allemaal melden op deze vragenlijst ... ??? ik wil echt eerlijk zijn omdat ik weet dat ik een andere weg ben ingeslaan met mijn leven !! maar heb schrik dat ze mij daardoor mijn rijbewijs niet zullen teruggeven !!! wat zou ik het beste doen ??? mvg ben

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Ben je op zoek naar een gespecialiseerde advocaat? Jureca helpt jou aan de juiste advocaat. Klik hier voor een gratis intake.
LeenW
Berichten: 9644

#2 , 12 jun 2019 23:20

Uiteraard eerlijk zijn, of denkt u soms dat men u op uw woord gaat geloven en geen onderzoek gaat doen naar uw verleden?

ben777
Topic Starter
Berichten: 3
Juridisch actief: Nee

#3 , 13 jun 2019 05:32

denk je dat ze dit na checen bij de rechtbank of politie ? mvg

Reclame

Issued
Berichten: 859

#4 , 13 jun 2019 13:04

Ik denk dat die mensen wel weten waarom jij je testen komt doen. Wat denk je nu zelf?

denlowie
Berichten: 15281
Juridisch actief: Nee

#5 , 13 jun 2019 15:08

Ik denk want ik werk daar niet.
Als zij u moeten uitnodigen om te gaan dat ze een deel van je dossier krijgen, en al je veroordelingen en andere staan daar wel op.

Of denk je dat het analfabeten zijn die daar werken ?

Zelfs als je naar een geneesheer specialist gaat, kan deze zien welke dokters je al allemaal heeft bezocht, en al je bloed onderzoeken, en andere, dit gaat met Cozo Collaboratief Zorgplatform, dit kan je zelf ook bekijken als het over deze materie gaat.
Als er één deur dicht gaat, gaat er een andere open.

Milo72
Berichten: 1002

#6 , 13 jun 2019 15:14

zou ik hier nu alles eerlijk op invullen of kan je hier en daar iets verzwijgen ? ik ben volledig op het goede pad en heb me helemaal herpakt op alle gebieden !! ben super goed bezig ... en voel dat ik op dit pad zeker zal blijven !!! heb echt een bladzijde omgeslagen in mijn leven !!!
Je bent super goed bezig, volledig op het goede pad, je voelt dat je er op zal blijven, je hebt een bladzijde omgeslagen ... maar je overweegt om staalhard te liegen in een officieel psychologisch onderzoek ? :shock:
Ik ben geen jurist - mijn posts zijn dus enkel gebaseerd op mijn eigen mening en gezond verstand

Terug naar “Wegcode & Verkeersovertredingen”