Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg steeds een erkend raadsman of vakspecialist. De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
bifi
Topic Starter
Berichten: 3
Juridisch actief: Nee

Invalideplaats en bord e9b

#1 , 1 week 5 dagen geleden (11 feb 2018 10:15)

Niet iedereen krijgt een boete of waarschuwing met zijn bestelwagen ook al staan ze daar praktisch iedere dag ondanks het bord e9b. Ik zeg dat ze niet een boete moeten geven maar tenminste de overtreders aanmanen zich aan de verkeersregels te houden tenslotte neemt men onrechtmatig de parkeerplaatsen in van voertuigen die er wel mogen staan. Maar de politie onderneemt niets! Wat heeft het nut om dan verkeersborden te hangen die dan niet moeten nageleefd worden. Beboet of berisp dan de politie enkel op basis van wie je bent of wat je doet dan lijkt me dit dan op discriminatie !

Zoals ik eerder zij mogen geen parkeerstrepen of invalidenplaatsen aangebracht worden op een gewestbaan aldus het Vlaams-gewest en burgemeester en Politie!

Dat het voor iedereen moeilijk parkeren en/of in de garage manouvreren is in sommige steden wilt niet zeggen dat de wegcode niet moet nageleefd worden, men dient de in en uitritten vrij te houden en je mag deze dan ook niet hinderen aldus de wegcode. In heel wat steden treed men wel kordaat op en is er nul tolerantie. Zoals politie rechter Dhondt zegt "de wegcode dient gerespecteerd en nageleefd te worden".
Hebben jullie nog andere opties om dit probleem op te lossen.


denlowie
Berichten: 9178
Juridisch actief: Nee

#2 , 1 week 5 dagen geleden (11 feb 2018 10:30)

Heb je deze vraag al niet eens gesteld ???
Als er één deur dicht gaat, gaat er een andere open.

Oude Belg
Berichten: 2104

#3 , 1 week 4 dagen geleden (11 feb 2018 21:01)

denlowie schreef:Heb je deze vraag al niet eens gesteld ???


Eergisteren....

P-Stone
Berichten: 231

#4 , 1 week 3 dagen geleden (12 feb 2018 18:56)

En al eens een nieuwe topic geopend om te reageren op antwoorden van de originele topic.
Mss is het voor T/S niet duidelijk hoe hij een reactie moet plaatsen binnen dezelfde topic ?

Terug naar “Wegcode & Verkeersovertredingen”