Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg steeds een erkend raadsman of vakspecialist. De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
Miss Vienna
Topic Starter
Berichten: 1
Juridisch actief: Nee

Vraag over internaat en eventueel hulp?

#1 , 6 maand 1 week geleden (16 apr 2018 20:52)

Hoi,
Ik ben een mama van 3 kindjes en gelukkig gehuwd.
Maar nu heb ik een job aanbieding gekregen in het buitenland...mijn partner gaat akkoord maar we hebben wel beslist om de kindjes voorlopig in België te houden...maar ook hier zit een probleem we moeten nu snel een opvang oplossing vinden voor de kinderen.
1 van hen heeft ASS en zit op bijzonder onderwijs de andere 2 op gewoon onderwijs...eijn er internaten die ze vrij snel kunnen opvangen??? En hoeveel gaat het ons kosten...internaat is noodzakelijke gezien mijn man ook nog eens zeer onregelmatige uren heeft in de week in het weekend is hij echter wel thuis. En ik zal dan in buitenland zijn...en is er eventueel een beetje steun want zo heel breed hebben we het nu ook weer niet? Kan iemand helpen met advies????

LennieK
Berichten: 423
Juridisch actief: Nee

#2 , 6 maand 6 dagen geleden (18 apr 2018 10:52)

ik zou richting CAW en/of CLB stappen.

Reclame

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Heb je nog bijkomende vragen? Kijk even op Jureca.be voor snel & betaalbaar juridisch advies!

Terug naar “Andere”