Arbeidsongeval/expertise!!

Roderoos
Topic Starter
Berichten: 3
Juridisch actief: Nee

Arbeidsongeval/expertise!!

#1 , 01 feb 2018 21:57

Beste mensen


Mijn man heeft 2 jaar geleden een arbeidsongeval gehad. Na afloop van de jaar kreeg mijn man een " afsluit dosier " om te tekenen en dat ze hem niks meer schuldig zijn in alles, mijn man is er niet mee ingegaan en wilde niet tekenen is niet akkoord. We hebben een expertise die niet met de verzekering werkt en een die wel met de verzekering werkt en dat is de verzekering van het werk. Die andere expertise is tegen betaling perdossier nu gaat het als volgt,

de dossier zodat ze in orde maakt kost 250€
Is betaald plus bewijs
* de afspraak is 460 om te " verdedegen " exstra....


Er komt een afspraak waar ze gezamelijk gaan zitten en mijn man praten over van alles en over % van zijn situatie oké, 460 € is die afspraak wat ik boven heb vermeld!

De afspraak was in julie
En omdat mijn man 2maanden ziek was dus last van zijn gebroken voet moeilijk kon werken is die op ziekekas.

Wat blijkt ze konden niet veel doen omdat hij ziek was en ze dachten dat hij werkte. Oke nieuwe afspraak aanstaande woensdag

Nu staat er in de mail dat we afspraak hebben
..... en dat we 435 moeten betalen?????

Is dit de wet betalen zonder iets tedoen?
Ze konden niet verder gaan dus waar blijft de " verdedeging " waar blijft haar werk die ze ona heeft gezegt?????

Wat ik wil weten is klopt dit hebben ze recht om dat te doen want ik schrok best betalen zonder iets terug te krijgen

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Torenhoge juridische kosten vermijden? Kies dan voor de online juridische dienstverlening van Jureca. Je bespaart er tijd en geld dankzij telefonisch advies, automatische documenten en vele andere juridische diensten aan een vaste prijs. Gratis bijstand voor alle verkeersovertredingen en misdaden. Op zoek naar een advocaat? Ontvang vrijblijvend een offerte voor jouw juridische situatie – zowel ondernemers als particulieren. of bel direct met een specialist op het nummer 0904 69 400 voor een eerste antwoord op uw vraag.
bert vanberken
Berichten: 2
Juridisch actief: Nee

#2 , 28 feb 2018 15:51

beste normaal is het zo dat het slachtoffer ook na arbeidsongeval recht heeft op verdere medische behandeling daar een letsel ook kan verergeren of tijdelijk verergeren.

Als u man psychische schade heeft opgelopen dus niet enkel fysiek dan gaat u best naar een psychiater die u man onderzoekt en dan kan u ook daar schade voor vragen.

Geef niet te veel geld uit aan een advocaat , het zijn dieven.

als het ongeval ontstaan is door nalatigheid van de werkgever wat best mogelijk is laat u dit ook best onderzoeken. Uw werkgever heeft namelijk zorgplicht en als dat niet in orde is dan maakt ze van het begin al af fouten en als daar een ongeval uit ontstaat kan u hen aansprakelijk stellen.

best neemt u contact op met advocaat van vakbond of een jurist. U kan ook een burgerlijke partij stelling doen dat kost +- 400€ en dan stelt u zich burgelijk partij en dan kan en mag u foto's en al het ander inbrengen in het dossier u wordt dan op de hoogte gesteld van het onderzoek.

u werkgever heeft zorgplicht en zijn handelingen horen zo gericht te zijn dat u man een veilige werkplaats en veilig werk hoort te hebben en na een arbeidsongeval moet de verzekering voor de verzorging betalen van de voet want door er op te lopen kan er verder letsel ontstaan. u man heeeft soms recht op een protese of orthopedische schoenen

Reclame

Terug naar “Arbeidsongevallen”