Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg steeds een erkend raadsman of vakspecialist. De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
josi
Topic Starter
Berichten: 438

Wat bij overlijden vader?

#1 , 1 week 4 dagen geleden (08 nov 2018 10:53)

Ik heb sinds meer dan 30 jaar geen contact met mijn vader,zijn vriendin wou dit niet en hij is haar daarin gevolgd.Ik heb het dikwijls geprobeerd maar tevergeefs.
Nu had ik enkele maanden geleden vernomen dat hij in een rusthuis opgenomen is en ik heb weeral geprobeerd via dit rusthuis terug met hem in contact te komen maar zijn vriendin had de receptie reeds verwittigd dat ik onder geen enkele voorwaarde met hem in contact mag komen.Zij logeert daar bijna ook altijd wist men me te zeggen.
Via een vriendin vernam ik gisteren dat hij in het hospitaal ligt.Ik vraag me af of iemand mij op de hoogte zou brengen indien zijn toestand ernstig zou zijn of eventueel bij een overlijden?Ik ben enig kind en ze hebben samen geen kinderen.

Reclame

Terug naar “Andere”