gestalkt en getreiter

sandebrie
Topic Starter
Berichten: 4
Juridisch actief: Nee

gestalkt en getreiter

#1 , 1 week 1 dag geleden (11 apr 2019 19:49)

dit speelt jaren, een buurman vond dat ik op zijn parkeerplaats stond en van daaruit kwamen de problemen steeds erger deuren slaan, met een balletje piepen, parasol tegen mijn planten, bbq tegen de schutting vanaf het moment dat zijn vrouw ging werken ging hij timmeren noem maar op, hij volgde mij ook een aantal keren. uiteindelijk kreeg hij ook een andere buurvrouw zo ver, alhoewel ik daar eerst aan twijfelde. Daarna zijn we verhuisd en dacht ik eureka daar zijn we vanaf het ging 3 weken goed toen vroeg mijn naaste buurman woonde u daar, ja zei ik en toen begon het boven mij en vlak naast me het waren ook vriendjes. ik hoorde ook om 6 uur s ochtends een pingel van een piano, nadien kwam uit dat het van boven kwam. elke keer als mijn man er niet was en hij geloofde me niet. ook hoorde je ook maar s avonds keihard stampen op de vloer, beetje raar als je de rest van de dag niets hoort of lopen ze dan niet daarom wist ik dat het gewoon door ging.

maar wat word er dan verteld dat iemand dit gedrag overneemt, ik heb die man nooit wat gedaan, die buurman was gek mijn hobby fotografie dus als ik aan het oefenen was stond ik in de keuken en schijnbaar zag je buiten een flits, toen ging hij buiten staan en mijn huis fotograferen. ja ik moest eerst lachen.

nu ben ik gescheiden nadat mijn man mij agressief geestelijk als lichamelijk behandelde. ik verhuisde naar Belgie zo eindelijk ik ben veilig mijn plek de deur op slot.
en ja de eerste 5 a 6 weken rust stil heerlijk slapen. toen vroeg de bovenbuurvrouw en wanneer komt u hier wonen ik zeg ik woon hier al. de rust was 2 dagen en toen begon het, getik ik dacht eerst dat het de koelkast was. dus gaf er verder geen aandacht aan, toen een 3 tal keer tikken niet echt hameren of zo, maar meer we zijn er weer, toen geschuif van een stoel, ik gaf geen reactie iemand kan wel eens moeten schoonmaken. toen begon het na tien uur en het werd erger zelfs na 11 uur en een aantal keer als ik in slaap gevallen was een harde klap. zo hard dat je wakker schrok.
heb nu ook al uitgetest als ik via de lift wegga dan hoort ze het niet, en dan ga ik weg als ik de lift neem. als ik dan met de lift wegga en stiekem terug naar boven ga dan is het de rest van de dag muisstil. het moment dat ik op balkon of in de keuken ga koken dan begint het opnieuw.
toen kreeg ik geur overlast echt stank niet alleen in mijn halletje maar ook in de hal in de woning toen ik dit aan de onder buurvrouw wilde vragen kwam het daarvandaan. ze lachte een beetje toen ben ik begonnen met natte doeken voor de deur te leggen en de vve inlichten. en ik ben gaan opletten. als ze koken zetten ze deur open en de deur naar de trap de rest gaat vanzelf. gewoon getreiter.

maar wat me bang maakt is wat word er voor een onwaarheid over mij verteld dat iemand zulke zaken gaat doen, het moet zo erg zijn want een normaal mens laat zich niet verleiden om dit elke dag maand in maand uit te gaan doen, of worden ze betaald. want meer redenen kan ik niet bedenken. het toeval dat het familie is geloof ik niet, en hoe kunnen ze weten dat ik hier ben gaan wonen. ja mijn dochter woont hier maar dan nog zijn ze 200 km achter me aan gereden en 200 terug.

als ik zo ver denk, ga ik aan mezelf twijfelen, maar nu 2 weken terug en nu dinsdag sta ik aan de bushalte 2 weken terug komt er een man staan hij ziet er een beetje uit als een zwerver beetje viezig niet verzorgd. hij komt steeds dichter te staan ik zet mijn tas aan de andere kant, hij gaat weer wat verder staan en plots vraagt hij stopt de bus in Bassevelde, ik wist het niet en dat zei ik ook.

Nu dinsdag sta ik te wachten een jonge griet vraagt stopt de bus in Bassevelde, ik kijk in mijn app van de bus en zeg ja daar stopt hij, ze loopt door ik kijk haar na want op het bord erboven staat Eeklo Bassevelde assenede Zelzate, dus ze kon het gewoon zien, ik kijk haar verder na waar ze staat maar ze staat niet bij de bushalte ze loopt door steekt bij de stoplichten de straat over en verdwijnt in een straat. Nou ja is het raar of is het raar.

wil weg nog aangeven dat die buurman waar alles mee begon, voor mij stond en zei " ik ga je helemaal gek maken en je zal het nooit kunnen bewijzen"
wat de dame boven me doet is niet in verhouding als wat die buurman deed plus was ik super bang van die man.
maar het idee dat iemand me volgt, er mensen zijn die bevelen opvolgen terwijll ze mij niet kennen en ik 1000 procent zeker weet dat er niets in mijn leven is waarvoor ze dit kunnen doen.
en waarom verdien ik geen rust in mijn huisje over 3 jaar ga ik opzeggen en opnieuw gaan verhuizen, en hoop dan maar het word geen appartement, ofwel een bovenwoning.

vraagje wat doe ik hieraan, haar nogmaals aanspreken haar vertellen dat zij iemand onder haar heeft wonen die gewoon aardig is en nooit iets heeft misdaan, of ik herrie maak, ze hoort me niet, mijn onderbuurvrouw vroeg alleen of ik niet met de deuren wilde slaan, maar ook dat is de bovenbuurvrouw want ik heb overal speciale strips tussen zitten en die heb ik ondertussen in het hele gebouw geplakt. maar de deur van de bovenbuurvrouw hoor je alleen s avonds dichtslaan met een klap

Help mij alstublieft na een jaar agressie van mijn ex en vernedering wil ik graag gewoon tot rust komen.

Franciscus
Berichten: 32275

#2 , 1 week 1 dag geleden (11 apr 2019 21:47)

Hebt u dit al eens met uw huisarts besproken?

sandebrie
Topic Starter
Berichten: 4
Juridisch actief: Nee

#3 , 4 dagen 22 uur geleden (15 apr 2019 11:25)

hallo,

Nee zie ook niet in hoe mijn huisarts kan helpen hierin, ik word gewoon gestalkt, de dame verschuift alles in haar woning, je hoort het door het hele gebouw en waarschijnlijk denken de anderen het zal de nieuwkomer wel zijn. ook de geur overlast als ze hier beneden aan het koken zijn. ik woon alleen op mijn verdiep er is geen directe toegang dus het kan alleen maar via de lift bij mij komen en ik gebruik die lift niet.

maar ik ga kijken of ik onder mijn contract uitkan en ga maar weer verhuizen. het enige wat me het meest irriteert waarom zou je zoiets doen als treiteren als je die persoon niet kent.

ik wil ook gaan verhuizen zonder dat iemand het weet en van daaruit werken om het nieuwe adres door te geven. als ik dan een aantal maanden nergens last van heb en dan plotseling weer wel kan ik de dader achter halen.

Reclame

Mathieu Rutten
Berichten: 1134
Locatie: 3650 Dilsen-Stokkem

#4 , 4 dagen 22 uur geleden (15 apr 2019 11:32)

Beste,

Het lijkt me inderdaad een goed idee dat u deze problematiek met uw huisarts, vertrouwenspersoon bespreekt. Misschien eens contact zoeken met het CAW?

Veel sterkte in uw zoektocht naar een oplossing.

Groetjes,

Thieu Rutten
Dat ons de kracht gegeven zij
om dat te verdragen
wat niet kan veranderd worden
en de moed
om dat te veranderen
wat kan,
maar vooral de wijsheid
het ene van het andere te onderscheiden.?

Marcus Aurelius

Tope
Berichten: 893

#5 , 4 dagen 13 uur geleden (15 apr 2019 21:14)

Het is alvast geen slecht idee jouw huisarts te raadplegen.
U bent vermoed ik geen dokter noch psycholoog of aanverwant beroep dan kan u daar geen uitspraak over doen - eerste gedeelte van uw bericht dus verwijderd.
JurecaBE moderator

Tope
Berichten: 893

#6 , 4 dagen 10 uur geleden (15 apr 2019 23:18)

Inderdaad, ik kan hier geen uitspraak over doen.
Mijn excuses dus

Terug naar “Andere”