Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Indien u hiernaar op zoek bent, raadpleeg Jureca De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
Christ 1
Topic Starter
Berichten: 1
Juridisch actief: Nee

Huwelijk met Filippijnse vrouw

#1 , 10 maand 2 dagen geleden (06 feb 2018 09:19)

Ik ben verliefd geworden op een Filippijnse vrouw die hier in belgie werkt met werkvisum. Die steeds met een jaar wordt verlengd. Nu mij vraag welke stappen moeten er gedaan worden om samen te huwen en samen te wonen. We kennen elkaar al een ruime tijd en zijn klaar voor de volgende stappen en dat is samen huwen. Graag zouden we de juiste stappen willen weten dat en hoe het in zijn werk gaat Vriendelijke groeten

Christ

willyboy
Berichten: 722

#2 , 10 maand 2 dagen geleden (06 feb 2018 12:28)

De Belgische partij:

Geboorteakte
Nationaliteitsattest
Attest van woonst
Uitspraak rechtbank indien betrokkene gescheiden is.
De documenten dienen in het origineel overlegd, in het Nederlands (of Frans) en mogen niet ouder dan 6 maanden zijn. De originelen worden niet teruggegeven en blijven in het archief bewaard.

De Filippijnse partij:

Geboorteakte
Attest van woonst van de Filippijnse gemeente
Akte ongehuwde staat (single status)
Deze akten/attesten dienen te worden gelegaliseerd door de Filippijnse overheid en vertaalt naar één van onze landstalen. Gelieve onze website te raadplegen (KLIK HIER) om inlichtingen over legalisatie te verkrijgen. Gelieve onze website te raadplegen (KLIK HIER) om adressen van beëdigde vertalers te verkrijgen.
Geen documenten ouder dan 6 maand

Reclame

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Heb je nog bijkomende vragen? Kijk even op Jureca.be voor snel & betaalbaar juridisch advies!

Terug naar “Huwelijk & Samenwoning”