Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg steeds een erkend raadsman of vakspecialist. De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
Denduvel
Topic Starter
Berichten: 15

Buitengewone kosten

#1 , 3 maand 2 weken geleden (06 jul 2018 09:52)

Hallo,

Kan iemand mij helpen i.v.m buitengewone kosten, heb van mijn ex 2 schoolrekeningen gekregen waarvan zij beweerd dat de helft voor mij is.
Maar als ik het vonnis bekijk staan op deze rekeningen toch zaken waarvan ik de helft niet moet betalen (zoals zwemmen).
Welke zaken zijn nu door mij te betalen?

zie bijlages.

Mvg

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

eylis
Berichten: 7139

#2 , 3 maand 2 weken geleden (06 jul 2018 16:31)

schoolzwemmen maakt verplicht onderdeel uit van de eindtermen van het onderwijs. Maw: een verplichte cursus: kosten verbonden aan de schoolse opleiding. Je kan enkel het schoolzwemmen schrappeen wegens medische redenen. Al of niet warme maaltijden en drankjes nemen op school dat zijn persoonlijke keuzes. Dat schoolzwemmen niet, dus wél een gedeelde biezondere kost. Ja je zou kunnen muggenziften en er op hameren dat dat schoolzwemmen er niet expliciet opgelijst staat. Wel, dan kan je een lijst maken van wel 30 bladzijden. De lijst bevat wel het duidelijke kopje: " kosten verbonden aan de schoolse opleiding" Dat is duidelijk genoeg.

Reclame

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Heb je nog bijkomende vragen? Kijk even op Jureca.be voor snel & betaalbaar juridisch advies!

Terug naar “Echtscheiding”