Buitengewone kosten

Denduvel
Topic Starter
Berichten: 18

Buitengewone kosten

#1 , 9 maand 2 weken geleden (06 jul 2018 09:52)

Hallo,

Kan iemand mij helpen i.v.m buitengewone kosten, heb van mijn ex 2 schoolrekeningen gekregen waarvan zij beweerd dat de helft voor mij is.
Maar als ik het vonnis bekijk staan op deze rekeningen toch zaken waarvan ik de helft niet moet betalen (zoals zwemmen).
Welke zaken zijn nu door mij te betalen?

zie bijlages.

Mvg

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Niet direct geholpen op het forum? Kijk even op Jureca.be voor snel en betaalbaar juridisch advies. of bel direct met een specialist op het nummer 0904 69 400 voor een eerste antwoord op uw vraag.
eylis
Berichten: 7494

#2 , 9 maand 2 weken geleden (06 jul 2018 16:31)

schoolzwemmen maakt verplicht onderdeel uit van de eindtermen van het onderwijs. Maw: een verplichte cursus: kosten verbonden aan de schoolse opleiding. Je kan enkel het schoolzwemmen schrappeen wegens medische redenen. Al of niet warme maaltijden en drankjes nemen op school dat zijn persoonlijke keuzes. Dat schoolzwemmen niet, dus wél een gedeelde biezondere kost. Ja je zou kunnen muggenziften en er op hameren dat dat schoolzwemmen er niet expliciet opgelijst staat. Wel, dan kan je een lijst maken van wel 30 bladzijden. De lijst bevat wel het duidelijke kopje: " kosten verbonden aan de schoolse opleiding" Dat is duidelijk genoeg.

Reclame

Terug naar “Echtscheiding”