Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Indien u hiernaar op zoek bent, raadpleeg Jureca De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
odul
Topic Starter
Berichten: 2
Juridisch actief: Nee

verbeurd verklaard vakantiegeld verworven in 2017

#1 , 5 maand 3 weken geleden (21 jun 2018 10:38)

Heb als enige erfgenaam het volgende mogen ervaren:
moeder overleden op 19/04/2018.De pensioendienst betaalde in mei 2018 volgens hun het pensioen voor de maand mei en het vakantiegeld voor 2017 onterecht uit ....
Ik heb totaal geen probleem met het pensioen voor de maand mei dat inderdaad onterecht werd uitbetaald , maar wel met het vakantiegeld dat in 2017 is verworven en eveneens moest teruggestort worden...
Dit zou een wet uit 1968 zijn. Hoeveel mensen zullen reeds sinds 1968 in dit geval zijn en over welk bedrag zou het kunnen gaan; Misschien kan hierover een parlementaire vraag gesteld worden?
Onrechtvaardig temeer daar ik wel voor het jaar 2017 belastingen dien te betalen, deze worden nml niet verbeurd verklaard of kwijtgescholden .
Dank voor de reacties.

denlowie
Berichten: 11383
Juridisch actief: Nee

#2 , 5 maand 3 weken geleden (21 jun 2018 11:23)

Een vakantie geld van een gepensioneerde is niet voor wat men het jaar voordien gedaan heeft hoor !

Een zelfstandige krijgt Nul coma .Nul verlofgeld en een ambtenaar op pensioen krijgt misschien een vierde, van wat een werknemer krijg ?
Is dit dan eerlijk ?
Als er één deur dicht gaat, gaat er een andere open.

Reclame

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Heb je nog bijkomende vragen? Kijk even op Jureca.be voor snel & betaalbaar juridisch advies!

Terug naar “Echtscheiding”