Kinderen weghouden bij hun papa

sdw12345
Topic Starter
Berichten: 3
Juridisch actief: Nee

Kinderen weghouden bij hun papa

#1 , 09 apr 2020 09:44

Ik ben sinds vorig jaar uiteen met de vader van mijn 2 kinderen. Hij is een narcist en heel moeilijk persoon om mee te communiceren. Hij heeft me gestalkt, bedreigd, enz ...
Ik hou het zakelijk, maar ook op deze manier werkt het niet. Hij buigt de afspraken om naar zijn zin, blijft me lastig vallen en doet moeilijk.
De kinderen gaan steeds met tegenzin naar hem toe en ik moet hen dan uren aan een stuk motiveren. Het uur voor afhaling is het constant geween. Ze zijn panisch als ze de bel horen. Mijn zoon is 7 en mijn dochtertje 3. Telkens ze terugkomen hebben ze nachtmerries, zijn ze emotioneel helemaal ontregeld zijn en ze ook angstig zijn. Dit zorgt voor vele slapeloze nachten en ik ga ook werken.
M.a.w. Dit is een niet te houden situatie.
Ik heb steeds het gevoel dat ik mijn kinderen in het hol van de leeuw stuur.
Nu vertelden mijn kinderen mij vorige week toen ze terugkwamen dat papa mijn zoon had pijngedaan omdat hij wou opstaan. Hij moest plassen en had honger, maar papa wou langer slapen. Hij heeft gezegd tegen mijn zoon dat als hij nog lawaai zou maken, hij hem opnieuw pijn zou komen doen.
Afgezien van de psychische mishandeling wordt het nu ook fysiek. Dit kan ik als moeder niet langer trekken.
Er is nog geen vonnis, dit is wegens corona uitgesteld.
Wat kan ik doen om te bekomen dat ze niet meer moeten gaan bij hem?

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Ben je op zoek naar een gespecialiseerde advocaat? Jureca helpt jou aan de juiste advocaat. Klik hier voor een gratis intake.
sterretje2
Berichten: 90
Juridisch actief: Nee

#2 , 11 apr 2020 21:56

Niet meer gaan bij papa zal je zeker niet verkrijgen.
Je kan vragen voor bezoek onder begeleiding maar dan nog.., het zijn nog jonge kinderen dus als jij dat zal zeggen op de rechtbank is de kans zeer groot dat ze jou niet zullen geloven... ik zit in eenzelfde situatie. Is triestig...

Reclame

Terug naar “Echtscheiding”