Sociaal onderzoek

Irvin
Topic Starter
Berichten: 7
Juridisch actief: Nee

Sociaal onderzoek

#1 , 27 okt 2019 17:17

Na 10 maanden vechten voor de erkenning van mijn zoontje (10maanden oud) heeft de erkenning eindelijk plaatsgevonden.
De omgangsregeling zal nu via de familierechtbank moeten verlopen,intussen zie ik mijn zoontje nog steeds niet(geleden van 25 augustus) en zal ik hem hoogstwaarschijnlijk ook niet meer zien tot er een uitspraak volgt.
Mijn ex-vriendin legt de volgende eisen op:
Sociaal onderzoek
Contact tussen mijn zoontje en ik laten opstarten in een neutrale bezoekersruimte (Hij kent u ni,heb hem idd nog maar 4 keer mogen zien van haar).Ons kind loopt nochtans geen enkel gevaar,heb een blanco strafblad en houd me niet met illegale dingen bezig.

Ik heb al meermaals aan haar geargumenteerd dat het in ons kind zijn belang is van zijn papa op z'n minst 1x per week te kunnen zien gezien zijn leeftijd en de hechtingstheorie,maar uiteraard probeert ze het contact tussen mij en hem zo miniem mogelijk te houden.
Ook woon ik op dit moment in een 1-slaapkamer appartement.Mijn bed is opklapbaar dus ben ik van plan om het bed op te klappen wanneer mijn zoontje aanwezig is en dan zelf op een zetelbed te slapen in de woonkamer.Kan dit gegeven nadelig zijn voor mij in een sociaal onderzoek?
Gezien zijn leeftijd zou het toch geen probleem mogen zijn dat hij geen eigen slaapkamer heeft?

Mvg

Reclame

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Ben je op zoek naar een gespecialiseerde advocaat? Jureca helpt jou aan de juiste advocaat. Klik hier voor een gratis intake.