Eot ontbinden

Stockholm44
Topic Starter
Berichten: 1
Juridisch actief: Nee

Eot ontbinden

#1 , 06 okt 2019 17:55

Hallo,

In 2017 scheidden mijn ex en mij met een eot. Nu heb ik na al die tijd bemerkingen. Vb. Van mijn drie kinderen heb ik geen enkele ten laste noch een fiscaal voordeel, gebeurt de wissel met de kinderen telkens anders enz. Ik zou graag mijn kinderen gewoon week om week hebben zonder wijzigingen alsook minimum een kind ten laste. Kan het eot aangepast worden en zoja waar of kan daar nooit iets aan veranderen? Mijn persoonlijke situatie is gewijzigd vandaar ook de vraag. Alvast bedankt!

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Torenhoge juridische kosten vermijden? Kies dan voor de online juridische dienstverlening van Jureca. Je bespaart er tijd en geld dankzij telefonisch advies, automatische documenten en vele andere juridische diensten aan een vaste prijs. Gratis bijstand voor alle verkeersovertredingen en misdaden. Op zoek naar een advocaat? Ontvang vrijblijvend een offerte voor jouw juridische situatie – zowel ondernemers als particulieren. of bel direct met een specialist op het nummer 0904 69 400 voor een eerste antwoord op uw vraag.
Oude Belg
Berichten: 2857

#2 , 06 okt 2019 18:10

Familierechtbank.
Waarom geen aangetekende zending als dat nodig is? "Ik heb geappt, gebeld, gezegd, gemaild, facegeboekt, met krijt op het voetpad geschreven.... " Neem pen en papier en schrijf!

Franciscus
Berichten: 33827

#3 , 06 okt 2019 18:14

En daar afdeling jeugdrechtbank gezien het over kinderen gaat.
U kan met verzoekschrift of via advocaat.
Staat in vonnis EOT iets over kinderen en wijze van wisselen?

Reclame

Terug naar “Echtscheiding”