Huurkontrakt in aanloop naar scheiding

Nohope
Topic Starter
Berichten: 36
Juridisch actief: Nee

Huurkontrakt in aanloop naar scheiding

#1 , 17 aug 2019 20:56

Ik vraag me af of een huurkontrakt voor een woning, enkel en alleen ondertekend door de vrouw die het echtelijk dak verlaat, rechtsgeldig is ?
Op het moment van de ondertekening was die vrouw nog wettelijk gehuwd.

Bovendien werd de echtgenoot niet in kennis gesteld van het voornemen van de vrouw en verklaarde ze aan het verhuurbureau dat ze reeds gescheiden was.
Zolang er geen wettelijke scheiding uitgesproken is, kan de echtgenoot aansprakelijk gesteld worden als de vrouw de huur niet betaald of beschadigingen aanbrengt ?
Never heard of Linux/Ubuntu operating systems or ever tried Linux Mint ? Give it a try, you won't be disappointed.
By the way, a 12 year old Acer Aspire 7530 laptop smoothly sent those messages using Linux Mint 19.2 Cinnamon "Tina" 64 bit.

Reclame

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Torenhoge juridische kosten vermijden? Kies dan voor de online juridische dienstverlening van Jureca. Je bespaart er tijd en geld dankzij telefonisch advies, automatische documenten en vele andere juridische diensten aan een vaste prijs. Gratis bijstand voor alle verkeersovertredingen en misdaden. Op zoek naar een advocaat? Ontvang vrijblijvend een offerte voor jouw juridische situatie – zowel ondernemers als particulieren. of bel direct met een specialist op het nummer 0904 69 400 voor een eerste antwoord op uw vraag.