Kindergeld achterhouden

Petersegers
Topic Starter
Berichten: 1
Juridisch actief: Nee

Kindergeld achterhouden

#1 , 23 mei 2019 10:47

2 kinderen zijn meerderjarig unief studenten, 19 jaar en 22 jaar. Zoon van 22 jaar heeft Bachelor en gaat verder unief rechten studeren, dochter 2e jaar geneeskunde.

Ex heeft sinds maart 2018 geen 50% kindergeld meer doorgestort. Dit samen met achterhouden van beide kinderen. Ex en hebben Thans een EOT waarin deze 50 % verblijfsverplichting en 50 % doorstorten van haar kindergeld bevolen is. De vader ziet, hoort, en weet niets meer van zijn kinderen en wordt dan nog de middelen ontzegd om voor hen te kunnen zorgen. Wat kan hij doen aub? De politie heeft gezegd dat als hijzelf gaat aanbellen, ze dat zien als" hen lastig vallen." Thans zijn zijn kids zover gebracht dat ze straatverbod aangevraagd hebben. Op basis van een uiterst zeldzame ruzie gebruikte zijn ex dit voorval om de kinderen dit straat verbod te laten aanvragen in PV bij de politie . Hij staat machteloos, wat kan hij doen...?aub

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Ben je op zoek naar een gespecialiseerde advocaat? Jureca helpt jou aan de juiste advocaat. Klik hier voor een gratis intake.
Franciscus
Berichten: 34549

#2 , 23 mei 2019 13:02

Kinderen zijn meerderjarig en beslissen zelf waar ze wonen en wat ze doen.
Ik heb een vermoeden dat er meer aan de hand is.
Betaalt u alimentatie?
U hebt zo wie zo recht op informatie.
Straatverbod???? voor welke rechtbank??

Reclame

Terug naar “Echtscheiding”