Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg steeds een erkend raadsman of vakspecialist. De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
Forumregels
Vanaf 20/08/2013 gelden de volgende regels binnen deze categorie:

1. Berichten zonder strikt juridisch antwoord worden zonder overleg of waarschuwing verwijderd;
2. Per verwijderd of gemodereerd bericht wordt één "strafpunt" toegekend;
3. Vijf strafpunten = ban van een week;
4. Er wordt niet gecorrespondeerd over de zin/onzin van gemodereerde berichten, de toegekende strafpunten en de ingestelde bans.

Meer details: viewtopic.php?f=23&t=21615
sterretje2
Topic Starter
Berichten: 35
Juridisch actief: Nee

aanwijzingen misbruik

#1 , 1 week 1 dag geleden (10 jan 2017 12:26)

dag iedereen,

sinds enkele weken klaagt mijn dochter (2,5j) dat papa haar poep pijn doet.
Ik dacht eerst dat papa misschien een te harde piepslag had gegeven, maar als ik vraag toon eens waar hij je pijn doet, gaat ze met haar vingers naar haar vagina.
Mijn dochter gaat sinds kort bij een kinderpsycholoog en daar ook vertelt ze deze dingen.
Vorige week kwam ze thuis van bij papa en haar vagina zag enorm rood en had pijn. Ik ben direct naar de huisarts geweest en die heeft een staaltje genomen. Wat blijkt... mijn dochter heeft een bacterie die niet voorkomt bij kinderen. Mijn huisarts stuurde me door naar de kinderarts en deze vertelde net hetzelfde. Hij heeft zelfs een specialiste opgebeld, om zekerheid te hebben en ook deze specialist zei dat deze bacterie niet normaal is bij een kind van 2,5 jaar.

Dit moet verder onderzocht worden, maar ik weet niet goed wat ik ondertussen moet doen... Mij dochter gaat 1 dag in het weekend bij papa, maar ik heb nu toch echt wel enorme schrik. Ik beschuldig nog niemand, maar er is alleszins iets niet ok.

Wat doe ik het beste? Bedankt!

Reclame

Madeliefje35
Berichten: 140

#2 , 1 week 16 uur geleden (11 jan 2017 10:55)

neem contact op met het VK = Vertrouwenscentrum Kindermishandeling.

Terug naar “Echtscheiding”