Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg steeds een erkend raadsman of vakspecialist. De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
sterretje2
Topic Starter
Berichten: 35
Reputation: 0
Juridisch actief: Nee

aanwijzingen misbruik

#1 , 1 jaar 5 maand geleden (10 jan 2017 12:26)

dag iedereen,

sinds enkele weken klaagt mijn dochter (2,5j) dat papa haar poep pijn doet.
Ik dacht eerst dat papa misschien een te harde piepslag had gegeven, maar als ik vraag toon eens waar hij je pijn doet, gaat ze met haar vingers naar haar vagina.
Mijn dochter gaat sinds kort bij een kinderpsycholoog en daar ook vertelt ze deze dingen.
Vorige week kwam ze thuis van bij papa en haar vagina zag enorm rood en had pijn. Ik ben direct naar de huisarts geweest en die heeft een staaltje genomen. Wat blijkt... mijn dochter heeft een bacterie die niet voorkomt bij kinderen. Mijn huisarts stuurde me door naar de kinderarts en deze vertelde net hetzelfde. Hij heeft zelfs een specialiste opgebeld, om zekerheid te hebben en ook deze specialist zei dat deze bacterie niet normaal is bij een kind van 2,5 jaar.

Dit moet verder onderzocht worden, maar ik weet niet goed wat ik ondertussen moet doen... Mij dochter gaat 1 dag in het weekend bij papa, maar ik heb nu toch echt wel enorme schrik. Ik beschuldig nog niemand, maar er is alleszins iets niet ok.

Wat doe ik het beste? Bedankt!

Madeliefje35
Berichten: 161
Reputation: 0

#2 , 1 jaar 5 maand geleden (11 jan 2017 10:55)

neem contact op met het VK = Vertrouwenscentrum Kindermishandeling.

Blossom1975
Berichten: 10
Reputation: 0
Juridisch actief: Nee

#3 , 1 jaar 4 maand geleden (29 jan 2017 23:30)

Na elke wissel, laten vaststellen. Ik hoop voor jou en vooral voor je dochtertje dat het loos alarm is.

Heb je toestemming van de vader om naar de psycholoog te gaan? Zo ja, dan kan dit verslag dacht ik wel gebruikt worden. Ga je zonder zijn expliciete toestemming, dan kan dit jammer genoeg niet, want in principe mogen psychologen geen kinderen behandelen zonder toestemming van beide ouders, en mogen psychologen ook geen uitspraken doen over mensen die ze nooit persoonlijk gesproken hebben.


ik wens je veel sterkte en succes!

(ik spreek niet vanuit een juridische achtergrond, maar als burger met al een lange lijdensweg ivm veel problemen ronde ex-partner)

Reclame


Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Heb je nog bijkomende vragen? Kijk even op Jureca.be voor snel & betaalbaar juridisch advies!

Terug naar “Echtscheiding”