stiefouderadoptie

Wimmie57
Topic Starter
Berichten: 7

stiefouderadoptie

#1 , 24 feb 2016 02:44

Mijn vriendin is weduwe, ze heeft nog een dochter die nu 16 en een half is. Ons huwelijk is gepland mei of juni volgend jaar, in augustus wordt het meisje 18. Ook de grootouders langs vaderszijde zijn overleden. Moeten we ons haasten, of kan de adoptie ook nog na haar 18de verjaardag?
Wat het allicht moeilijker kan maken, is dat zij een oudere broer en zus heeft (nu reeds meerderjarig) die tegen onze relatie gekant zijn (en ook elk contact met mij systematisch vermijden), er is ook een voorgeschiedenis van oudermishandeling door de oudste dochter. Als dat de situatie zou vergemakkelijken, ben ik bereid hen ook te adopteren, maar ik vermoed dat ze dat niet willen...

Reclame

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Torenhoge juridische kosten vermijden? Kies dan voor de online juridische dienstverlening van Jureca. Je bespaart er tijd en geld dankzij telefonisch advies, automatische documenten en vele andere juridische diensten aan een vaste prijs. Gratis bijstand voor alle verkeersovertredingen en misdaden. Op zoek naar een advocaat? Ontvang vrijblijvend een offerte voor jouw juridische situatie – zowel ondernemers als particulieren. of bel direct met een specialist op het nummer 0904 69 400 voor een eerste antwoord op uw vraag.