Hoe tewerk gaan? 12%- 6%

The Butcher
Topic Starter
Berichten: 3

Hoe tewerk gaan? 12%- 6%

#1 , 19 jan 2016 22:02

Hallo, ik ben startende friturist in een eenmanszaak en stel me de vraag hoe ik kan bijhouden hoeveel dranken en frieten er terplaatse en hoeveel er afgehaald werden? Het is onmogelijk voor mij om op drukke momenten streepjes te trekken he :D . Ik pas het forfetair stelsel toe maar moet toch een onderscheid maken.. Ik heb geen kassa, dus...

Dank bij voorbaat.

Winston
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Benieuwd naar jouw juridische opties? Winston begeleidt jou aan de geschikte oplossing. Klik hier om jouw situatie te beschrijven en we nemen binnen de 24 uur met jou contact op voor persoonlijke begeleiding
LeenW

#2 , 19 jan 2016 22:08

Je gaat dit toch op de een of andere manier moeten verantwoorden. Als je dit niet doet, mag de Fiscus zelf de verdeling kiezen, en dat gaat 9/10 in uw nadeel zijn. Ik zou dus toch voor een of ander kassasysteem kiezen. De witte kassa gaat er ooit toch nog van komen, dus is mss de investering wel waard.

En een pintje of glas wijn is altijd 21% he, voor de volledigheid.

jef007
Berichten: 1738

#3 , 20 jan 2016 10:58

witte kassa aanschaffen

Reclame

Fortuin
Berichten: 1013

#4 , 20 jan 2016 16:02

Dat is zoals zeggen, ik heb geen boekhouding, want ik heb geen PC.

Op elke deftige kassa kan je het order intoetsen + afhaal/ter plaatse. Berekening is dan automatisch.

Terug naar “Belastingen, BTW & Accijnzen”