FIDUCRE

adi100
Topic Starter
Berichten: 68
Juridisch actief: Nee

Re: FIDUCRE

#76 , 04 mei 2018 12:33

Zijn er hier mensen die die te maken hebben met Fiducre

Zijn er hier oo,k mensen die al werden gedagvaard door Fiducre ?Zou dat graag eens weten !!

Elfri zegt ook , dat ze zelden procederen.....

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Torenhoge juridische kosten vermijden? Kies dan voor de online juridische dienstverlening van Jureca. Je bespaart er tijd en geld dankzij telefonisch advies, automatische documenten en vele andere juridische diensten aan een vaste prijs. Gratis bijstand voor alle verkeersovertredingen en misdaden. Op zoek naar een advocaat? Ontvang vrijblijvend een offerte voor jouw juridische situatie – zowel ondernemers als particulieren. of bel direct met een specialist op het nummer 0904 69 400 voor een eerste antwoord op uw vraag.
meeboo
Berichten: 1384

#77 , 07 mei 2018 09:09

is elfri uw advocaat? of hebt u dat van horen zeggen...

Als u een schuld heeft zullen ze uw dagvaarden. zoals eerder geschreven laden ze uw inboedel op om te verkopen om uw schuld deels af te lossen. Kosten van opladen en deurwaarder komen ook nog eens bij uw schuld.

Doet u ook maar iets van moeite om uw schuld af te lossen? Bent u in constructief gesprek gegaan met de schuldeiser of negeert u alle communicatie?

bosprocureur
Berichten: 4580

#78 , 07 mei 2018 13:11

volgens Elfri kunnen zij lij niet dagvaarden !!!!

zie hierboven, #63

Fixxxxx heeft de schuldvordering overgenomen. Zij hebben dus dezelfde rechten als de oorspronkelijke schuldeiser, dus ook om te dagvaarden; dat betekent nog niet noodzakelijk dat zij dit ook zullen doen....

Reclame

Terug naar “Andere”