schulderkentenis

Miekes
Topic Starter
Berichten: 1
Juridisch actief: Nee

schulderkentenis

#1 , 25 apr 2019 21:32

ik heb een schulderkentenis ondertekend bij de notaris die mij werd opgedrongen door mijn vriend voor een bedrag van 60 000€. deze voor de verbouwingen van mijn woning. Hij heeft nooit dit bedrag geinvesteerd in de woning. De woning is voor 90000€ aangekocht. kan ik een document op maken dat hij van deze schulderkentenis afziet ?

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Torenhoge juridische kosten vermijden? Kies dan voor de online juridische dienstverlening van Jureca. Je bespaart er tijd en geld dankzij telefonisch advies, automatische documenten en vele andere juridische diensten aan een vaste prijs. Gratis bijstand voor alle verkeersovertredingen en misdaden. Op zoek naar een advocaat? Ontvang vrijblijvend een offerte voor jouw juridische situatie – zowel ondernemers als particulieren. of bel direct met een specialist op het nummer 0904 69 400 voor een eerste antwoord op uw vraag.
asperger
Berichten: 6493
Juridisch actief: Nee
Locatie: Lier

#2 , 25 apr 2019 21:35

U mag zoveel documenten maken als u wil. Maar als uw vriend ze niet ondertekent zijn ze waardeloos.
"Politici verkiezen echter liever de bedenkelijke heldenstatus van betweter te belichamen tegenover die van de minus habens." (Victor Dauginet in "Het belaste land", pagina 72)

Fanaat
Berichten: 23
Juridisch actief: Nee

#3 , 25 apr 2019 23:25

Ik vermoed dat je zeer dringend een Advocaat dient te raadplegen , in een Justitiehuis bij jou in de buurt. Is er een Eerstelijns Advocaat die waar je de nodige vragen aan kan stellen en waar je antwoord op krijgt zonder dat het één cent kost. Ja maw echt gratis in de zin van het woord.

Reclame

Terug naar “Krediet en Schuldbemiddeling”