Pagina 1 van 1

Wagen

Geplaatst: 10 apr 2019 16:40
door Guyke123
Beste,

mijn kinderen hebben begin dit jaar een wagen gekregen van grootouders ( wagen is 25j oud) nu daar zij nog geen rijbewijs hadden heb ik deze ingeschreven op mijn naam , maar nu heb ik een gerechtsdeurwaarder die binnen gekomen is en de wagen stond reeds op zijn documenten, de schuldeiser belde me vandaag dat hij deze wagen wou , de wagen is niet van mij maar van de kinderen, wat kan ik doen? de grootouders hebben wel papier opgemaakt dat ze de wagen aan de kinderen gegeven hebben.

Wie kan me helpen !!

ik heb de wagen op mijn naam staan bedoel verzekering + nummerplaat, omdat dit niet anders kon daar kids geen rijbewijs hebben.

Danku.

Re: Wagen

Geplaatst: 10 apr 2019 17:45
door Franciscus
Omdat u probleem hebt of omdat grootouders een probleem hebben?

Re: Wagen

Geplaatst: 10 apr 2019 18:22
door Blaatpraat
Bewijzen dat die wagen van je kinderen is.
De enige manier waarop dit zou mogelijk zijn, lijkt mij bewijzen per notariƫle akte van schenking.

U snapt toch hopelijk wel dat een briefje gemaakt door een familielid geen enkele waarde zal hebben voor een deurwaarder, vooral niet als die wagen volledig op uw naam ingeschreven staat?

U kunt trouwens wel een wagen inschrijven zonder rijbewijs (zonder problemen), alsook verzekeren (enkel bij speciale verzekeraars, voor bijvoorbeeld mensen met een voorlopig rijbewijs)... Niet dat dit hier een verschil zou gemaakt hebben, want zonder bewijs (zie alinea 1) zou de deurwaarder kunnen vermoeden dat die wagen van u is, en ingeschreven op iemand anders zijn/haar naam net omwille van ontduiking.