Collectieve schuldenregeling

Anoniem14
Topic Starter
Berichten: 1
Juridisch actief: Nee

Collectieve schuldenregeling

#1 , 18 mar 2019 16:48

Graag had ik hier een antwoord op mijn vraag.
Ik ben op mijn vorig werk op staande voet ontslagen. Ik heb dit voor de arbeidsrechtbank getrokken. In de tussentijd ben ik in collectieve schuldenregeling gegaan. En dit verloopt vlot. Ik betaal meer af of voorzien.
Ondertussen is de uitspraak van de rechtbank gevallen en heb ik de zaak tegen mijn ex werkgever gewonnen.
Ze hebben ondertussen al uitbetaald en via mijn advocaat is dit naar de collectieve gegaan.

Nu nam ik contact op met hem over hoe dit nu zou verdeeld worden. Ik stelde voor 50/50 zoals eindejaarspremie en vakantiegeld. En hij deed heel raar. Zo van ja dat zijn infeite inkomsten van voor de collectieve en zo een bedrag kan ik niet geven via toestemming van de rechtbank. Kan er iemand mij vertellen wat de richtlijnen hiervoor zijn.
Dank bij voorbaat

Reclame

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Torenhoge juridische kosten vermijden? Kies dan voor de online juridische dienstverlening van Jureca. Je bespaart er tijd en geld dankzij telefonisch advies, automatische documenten en vele andere juridische diensten aan een vaste prijs. Gratis bijstand voor alle verkeersovertredingen en misdaden. Op zoek naar een advocaat? Ontvang vrijblijvend een offerte voor jouw juridische situatie – zowel ondernemers als particulieren. of bel direct met een specialist op het nummer 0904 69 400 voor een eerste antwoord op uw vraag.