Mogelijks maakt hij er een gewoonte van, om vlak voor de feest , die indexering te vragen, denkende dat de trouwers toch zullen toegeven om toch maar een goed feest te hebben. Dat is dan telkens 5 % meer in kassa
Denk het niet !
Als horeca kenner zijn de prijzen van de horeca die laatste 18 maanden meer den 5% duurder geworden, ik ga dit morgen precies uit zoeken.
De prijzen horeca gaat niet evenredig mee met de gewone index, daar zijn meerdere factoren die een rol spelen in een horeca prijs., en zeker ook concurrentie kan hier parten spelen, als je al 18 maanden op voorhand je feest moet bestellen ??
Eerst eens zien hoeveel is de foodcost en de dranken omhoog gegaan in 18 maanden, ik denk dat velen hier versteld zou van staan !
Ik heb op een ander forum 2 dagen geleden eens prijzen van een goede restaurant neer gezet, daar val je gewoon van omver, 1 vb steak Wagyu 110€ !
2 gekende zaken rekenen voor kurkrecht de ene 27€ per fles en de andere 35€ per fles
En het personeel, door het gebrek aan personeel moet men zeer diep in de beurs duiken om geschoold personeel te krijgen
Als er één deur dicht gaat, gaat er een andere open.