Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg steeds een erkend raadsman of vakspecialist. De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
Starshine
Topic Starter
Berichten: 9

Online bestelling

#1 , 1 jaar 7 maand geleden (17 feb 2017 13:18)

Ik heb een online bestelling geplaatst via een website die dagelijks verschillende aanbiedingen heeft (producten aan lagere prijs dan reguliere verkoopprijs).
De verwachte verzenddatum is al even overschreden, dus ik voelde de bui al hangen. Ik krijg vandaag een mail dat het bestelde product niet leverbaar is en ze een alternatief product voorstellen. Echter, wanneer ik het product opzoek, merk ik dat de reguliere verkoopprijs merkelijk goedkoper is dan de reguliere verkoopprijs... Ook lijken de specificaties me minder goed dan het oorspronkelijke bestelde product.

Ik kan wél mijn bestelling nog annuleren, maar wou eigenlijk gewoon graag het oorspronkelijke product ontvangen. Waarschijnlijk heb ik geen poot om op te staan?

Reclame

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Heb je nog bijkomende vragen? Kijk even op Jureca.be voor snel & betaalbaar juridisch advies!

Terug naar “Consumenten Koop”