Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg steeds een erkend raadsman of vakspecialist. De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
moederjeanne
Topic Starter
Berichten: 12

Re: niet ontvangen en betaald met paypal

#16 , 1 maand 4 dagen geleden (14 dec 2016 20:14)

inderdaad TOMvdj , ebay trekt zich er niets van .

Reclame

djorkaef
Berichten: 101

#17 , 1 week 6 dagen geleden (05 jan 2017 18:35)

Het moet al echt straf zijn om ALS KOPER opgelicht te worden op ebay, als je met PayPal hebt betaald!

Ik heb al tientallen dingen gekocht op ebay en ook over geklaagd en 100% in het gelijk gesteld altijd.

Het zijn de VERKOPERS die op ebay meestal bedrogen worden omdat de kopers zeggen dat ze een verkeerd object hebben ontvangen terwijl dat niet echt het geval is. Ze ontvangen dan een iPhone en sturen een sleutel van hetzelfde gewicht TERUG. Vervolgens nemen zij daar natuurlijk foto's en dergelijke van en PayPal neemt het ontvangen geld terug af van de verkoper.

De enige reden waarom jij hier misschien helemaal bot vangt is omdat jij je buurman niet betrouwt en hem niet geloofde toen hij zei dat er enkel een sleutel in zat. Je had gewoon een paar fotos moeten maken van die verpakking en die sleutel, en vervolgens een claim maken en je had je geld teruggehad.

Dit was wel ietsje moeilijker geweest als je buurman niet alles bijgehouden had en die sleutel weggegooid ofzo, maar dan nog.

Je bent hier zeer eerlijk geweest en het is inderdaad onrechtvaardig, maar voor in het vervolg is dit misschien een goede raad.

Terug naar “Consumenten Koop”