Overname auto door garage

Elien95
Topic Starter
Berichten: 1
Juridisch actief: Nee

Overname auto door garage

#1 , 3 maand 5 dagen geleden (14 mar 2019 15:39)

Hallo iedereen,
Heb in januari een nieuwe wagen besteld die normaal in mei zal toekomen. Heb mijn oude wagen laten overnemen door de garage die boden 2250 euro. Dit alles staat op contract en is ondertekend door beide partijen. Maar nu is mijn wagen deze week in panne gevallen, wil in mijn oude wagen geen kosten meer steken dus niet laten maken. Moet de garage me nog steeds 2250 euro voor de wagen of is de garage in hun recht als ze nu minder bieden door de kosten?
Grtjes Elien

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Niet direct geholpen op het forum? Kijk even op Jureca.be voor snel en betaalbaar juridisch advies. of bel direct met een specialist op het nummer 0904 69 400 voor een eerste antwoord op uw vraag.
denlowie
Berichten: 13595
Juridisch actief: Nee

#2 , 3 maand 5 dagen geleden (14 mar 2019 15:58)

Ja wat denk je zelf ?

Als u een wagen koop tweedehands en je gaat erom de week nadien, en die staat in panne wat gaat u doen denk je, de volle pot betalen?
hem laten staan ?
of voor veel minder hem kopen ?
Als er één deur dicht gaat, gaat er een andere open.

Sirkii
Berichten: 3172

#3 , 3 maand 5 dagen geleden (14 mar 2019 18:44)

Ga eens langs bij de garage met die vraag. De “waarde” is mogelijks een (deel.van de) korting die je zou gekregen hebben zonder inlevering van de wagen. Als alternatief bieden ze je misschien ook de recyclagevergoeding aan. De laatste nieuwe wagen die we gekocht hebben heeft ook de recyclagekorting gekregen wegens inlevering oude in panne gevallen auto (van t zelfde merk)

Reclame

Terug naar “Consumenten Koop”