U geeft het antwoord eigenlijk zelf al. "de prijs was onrealistisch". Ieder normaal, voorzichtig en redelijk consument had geweten dat de vermelde prijsaanduiding niet correct kon zijn. In gevallen waar de aanduiding van de prijs kennelijk onjuist is (vb. Grote tv aan 10€ ipv 1000€) kan je niet afdwingen om het goed te verkrijgen aan de vermelde prijs.
Fouten in de prijs zijn bindend voor de verkoper, doch enkel indien de prijs realistisch is. In dit geval was de prijs, zoals u zelf zei, onrealistisch laag. De verkoper kan in dit geval de koop annuleren.
Indien de wilsuiting van één van de partijen ten gevolge van een materiële vergissing niet overeenstemt met haar werkelijk wil, ontstaat er in de regel geen overeenkomst. Toch kan er onder bepaalde omstandigheden een overeenkomst ontstaan, niettegenstaande de afwezigheid van toestemming. Het schoolvoorbeeld hiervan is de verspreking of verschrijving omtrent de prijs door de verkoper. Hoewel de verkoper niet wil verkopen tegen de prijs die hij aan de koper vermeld heeft, komt de overeenkomst toch tot stand indien de koper er rechtmatig kon op vertrouwen dat zijn medecontractant tegen de vermelde prijs wou verkopen. De grondslag hiervoor wordt thans gevonden in de vertrouwensleer (KRUITHOF, R., BOCKEN, H., DE LY, F. en DE TEMMERMAN, B., "Overzicht van rechtspraak. Verbintenissen. (1981-1992)", T.P.R. 1994, 325, nr. 108).
In uw geval kon u er echter niet rechtmatig op vertrouwen dat de verkoper tegen de vermelde prijs wou verkopen gezien kennelijk onrealistisch.