Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg steeds een erkend raadsman of vakspecialist. De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
FlemJan
Topic Starter
Berichten: 1
Reputation: 0
Juridisch actief: Nee

Aansprakelijkhied fout

#1 , 3 weken 4 dagen geleden (25 feb 2018 10:58)

Hallo,

Ik zit in de situatie waarbij ik een project leid. Dit project heeft als gevolg dat er waarschijnlijk klanten zonder voorraad van product A gaan vallen, zonder dat product B reeds beschikbaar en aanvaard is.

Het voorraadbeheer gedeelte was buiten de scope van het project gehouden en is ook zo op management niveau gecommuniceerd geweest. Feedback van mijn manager is ook regelmatig geweest dat dit inderdaad buiten het project ligt.
Nu er daadwerkelijk problemen opduiken, wordt er natuurlijk een politiek zwart schaap gezocht en dit is dan de project leider die dit dan nu moet gaan oplossen. Ben ik bij deze dan ook aansprakelijk voor geleden schade bij mijn werkgever en/of klanten?

Wat ik online lees, denk ik van niet, maar wou hier toch een tweede mening over.

Alvast bedankt!

Reclame

Terug naar “Andere”