Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg steeds een erkend raadsman of vakspecialist. De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
Anneliefje
Topic Starter
Berichten: 1
Juridisch actief: Nee

Ook woon-werkverkeer vergoeding voor flexijob?

#1 , 1 week 21 uur geleden (07 nov 2018 15:37)

Ik zocht al een tijdje naar een toffe bijverdienste om te combineren met mijn fulltime job en heb deze eindelijk gevonden (avonduren, enkele rit halfuurtje rijden met de auto om daar te geraken). De afstand is voor mij geen struikelblok, en de handelszaak (partitair comité 119) liet mij al snel weten dat ze met mij in zee willen.

Alleen gingen ze eens "navragen" of ik wel recht heb om een vergoeding op vlak van woon-werkverkeer. Er rekening mee houdende dat ik per avond maar 2 uurtjes werk maar er wel een uurtje voor in de auto zit... Zou een beetje sneu zijn als ik hier geen vorm van compensatie voor krijg.

Dus mijn vraag is: krijg je als flexijobber eigenlijk wel een compensatie voor woon-werkverkeer in dit paritair comité, en heeft iemand enig idee hoeveel deze zou bedragen? De handelszaak gaat mij pas volgende week iets laten weten.

Bedankt!

Blaatpraat
Berichten: 2474

#2 , 1 week 20 uur geleden (07 nov 2018 16:30)

In PC119 heb je recht op een vergoeding als je met de wagen rijdt (wees blij: er zijn niet veel sectoren waarin dit hoeft).
Dit is berekend volgens de volgende tabel:
https://acv-voeding-diensten.acv-online ... 404321.pdf

Reclame

Terug naar “Andere”