Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg steeds een erkend raadsman of vakspecialist. De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.

Er zijn 4 resultaten gevonden

Ga naar uitgebreid zoeken

door bdhomme
10 feb 2008 12:00
Forum: Mede-eigendom & Nabuurschap
Onderwerp: vereffening bij appartemensmede-eigendom
Reacties: 2
Weergaves: 411

Dus maw het verder bestaan van de rechtspersoonlijkheid zorgt er niet voor dat de individuele mede-eigenaars niet kunnen worden aangesproken en dat deze moeten instaan voor de schulden van de vereniging ? Ik dacht dat de rechtspersoonlijkheid net zorgde voor de scheiding van de 2 vermogens maar hier...
door bdhomme
09 feb 2008 14:05
Forum: Mede-eigendom & Nabuurschap
Onderwerp: vereffening bij appartemensmede-eigendom
Reacties: 2
Weergaves: 411

vereffening bij appartemensmede-eigendom

Ik vraag me af of dat de individuele mede-eigenaars aansprakelijk zijn voor de schulden van de vereniging van mede-eigenaars bij de vereffening ? In de wet staat dat de vereniging blijft verder bestaan voor de vereffening maar wil dat dan zeggen dat de mede-eigenaars nog safe zitten ? Zorgt het beho...
door bdhomme
04 jan 2008 15:24
Forum: Andere
Onderwerp: Wat mag ik wettelijk doen op bosgrond ?
Reacties: 1
Weergaves: 2058

Wat mag ik wettelijk doen op bosgrond ?

Wat mag ik wettelijk doen op bosgrond ? Ik weet dat als ik mijn bomen wil kappen een kapvergunning moet hebben maar ben ik dan verplicht er terug bomen op te zetten ? Kan ik bv de bomen kappen en het stuk leeg laten staan ? Wat is dus in essentie het verschil tussen landbouwgrond en bosgrond ?
door bdhomme
21 nov 2007 23:25
Forum: Mede-eigendom & Nabuurschap
Onderwerp: de ontbinding van de vereniging van mede-eigenaars
Reacties: 0
Weergaves: 361

de ontbinding van de vereniging van mede-eigenaars

Ik zoek rechtspraak over de ontbinding van de vereniging van mede-eigenaars bij appartementsmede-eigendom. Ik weet dat er helemaal niet veel rechtspraak over te vinden is maar als er me iemand kan helpen zou ik heel dankbaar zijn :) .

Ga naar uitgebreid zoeken